KEVIN SPEJSI

NAKON 4 NEDELJE SUĐENJA KEVIN SPEJSI OSLOBOĐEN OPTUŽBI: Svi su primetili jedan detalj, a on se RASPLAKAO na sav glas

Jedan od najvoljnijih glumaca na svetu je bio priveden zbog sumnje da je seksualno zlostavljao čak jedanaestoro muškaraca u periodu od 2005-2013. godine.

Vip priča
Autor:
NAKON 4 NEDELJE SUĐENJA KEVIN SPEJSI OSLOBOĐEN OPTUŽBI: Svi su primetili jedan detalj, a on se RASPLAKAO na sav glas
Kevin Spejsi, Foto: HUGO PHILPOTT / UPI / Profimedia UČITAVANJE...

Glumac Kevin Spejsi je danas oslobođen optužbi za seksualne napade odnosno zlostavljanje. Nakon četvoronedljenog suđenja obratio se novinarima po izlasku iz sudnice.

Presuda je doneta na važan dan za njega, a on je na sud došao sa posebnim detaljem.

Kevin Spejsi rekao je da mora toliko toga da "obradi" nakon što je danas oslobođen optužbi. Sledi mu dosta razmišljanja. Poručio je da je izuzetno zahvalan poroti što je izdvojila vreme da pažljivo ispita sve dokaze i činjenice pre nego što je donela odluku.

"Ponizno sam dočeo današnju presudu", rekao je. Kratku izjavu završio je tako što se zahvalio osoblju u zgradi suda, obezbeđenju kao i svom advokatskom timu. Rekao je da je to sve što je hteo da istakne i nije odgovarao na pitanja novinara.

Kevin Spejsi
foto: Profimedia

Mnogo novinara dočekalo ga je ispred suda.

Jedan od najpoznatijih glumaca na svetru zaplakao je nakon čitanja presude, a zatim je zagrlio svoj pravni tim i svog dugogodišnjeg menadžera. Zahvalio se osoblju u sudnici i otišao je da razgovara sa svojim advokatom Patrikom Gibsonom. Ubrzo nakon izricanja presude napustio je sudnicu.

Kevin Spejsi
foto: Profimedia

Spejsi je još ranije obećao da će skinuti ljagu sa svog imena, a neki su primetili da je na suđenje došao sa ogromnim srebrnim prstenom koji na sebi ima natpis: : "I ovo će proći".

1 / 7 Foto: Profimedia

Spejsija su dočekali novinari iz celog sveta, ali i njegovi verni obožavaoci. Neko od okupljenih je vikao: "Kevin" i "Kuća od karata".

Presuda je doneta na njegov 64 rođendan.

Sada je samo pitanje da li će mu Holivud ponovo otvoriti vrata ili će otići prerano u penziju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs