SAZNAJTE VIŠE

OVAKO LETUJU NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ: Uprkos milijardama, drže se jednog važnog pravila

Porodica Đoković je pre nekoliko dana stigla u Dubrovnik, pa su se zaputili u akvapark na popularnoj dubrovačkoj plaži Kopakabana, gde Jelena i Novak nisu mogli da skinu ruke jedno s drugog.

Vip priča
Autor:
OVAKO LETUJU NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ: Uprkos milijardama, drže se jednog važnog pravila
Novak i Jelena Đoković, Foto: Grgo Jelavic / - / Profimedia

Novak i Jelena Đoković su otišli sa svojom decom Stefanom i Tarom na malo odmor u Dubrovnik.

Fotorgrafi su uspeli da uhvate srećne trenutke porodice dok su se igrali na dubrovačkoj plaži, a svima je zapalo za oko da niko od njih nije skidao osmeh s lica i da su Novak i Jelena i dalje ludo zaljubljeni.

Prošlog vikenda Novak je izgvubio u finalu Vimbldonaa ,nakon poraza priuštio je sebi odmor na Jadranu, pa je tako posetio sa porodicom prvo u Crnu Goru, a sad je stigao i u Hrvatsku, tačnije u Dubrovnik.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Profimedia

Novak i Jelena upoznali su se još u tinejdžerskim danima, dok su zajedno išli u srednju školu, u leto 2005. godine. Upoznali su se u širem društvu, a povezao ih je upravo razgovor o sportu jer se i Jelena, koja se tad prezivala Ristić, bavila atletikom. Novaku je tad bilo 17 godina i tek je kretao da se profesionalno bavi tenisom.

Nole je jednom prilikom otkrio da ga je kod današnje supruge prvo privukao njen osmeh, ali istakao je da je zahvalan što su se njih dvoje našli pre nego što su se dogodili njegovi veliki uspesi.

1 / 8 Foto: Profimedia

„Na prvi pogled osvojila me osmehom. Naravno, izgled uvek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više. Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala bogu što smo se sreli pre nego što sam postigao velike uspehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini srećnima", rekao je Novak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs