KAD JE NAJVEĆEG FRAJERA SILOVAO MUŠKARAC, NIJE NI SLUTIO ŠTA ĆE DA GA SNAĐE: Stomak do zuba bio je posledica

Evo kako danas izgleda glumac Brendan Frejzer, kojeg je silovao novinar.

Vip priča
Autor:
KAD JE NAJVEĆEG FRAJERA SILOVAO MUŠKARAC, NIJE NI SLUTIO ŠTA ĆE DA GA SNAĐE: Stomak do zuba bio je posledica
Kako danas izgleda glumac kojeg je silovao novinar, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Brendan Frejzer i devojka Džien Mur uslikani su u subotu dok su uživali na odmoru, na jednoj italijanskoj plaži. Ono što su mnogi primetili jeste da je glumac vidno smršao i da polako vraća svoju momačku kilažu.

Tokom 90 - ih godina, Frejzer je bio jedan od najvećih zavodnika Holivuda, a proslavio se u filmovima "Džordž iz džungle" i "Mumija". Njegov zaštitni znak bili su isklesani trbušnjaci i mišići, a nakon povlačenja iz javnosti počeo je naglo da se goji, doguravši skoro do 200 kilograma.

Međutim, višak kilograma nije došao sam od sebe, a glumac je otkrio da je prošao kroz veliku traumu kada je silovan od strane novinara.

Brendan Frejzer
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naime, glumac je pre nekoliko godina javno otkrio da ga je 2003. godine seksualno napastovao tadašnji predsednik Hollywood Foreign Press Associationa Filip Berk i potvrdio da je to glavni razlog zbog kojeg je odlučio da se povuče.

Zbog ovog incidenta Frejzer je pao u depresiju. Navodno je Berk pokušao da ga obljubi i u tome i uspeo, a glumac je tvrdio da je nakon svega plakao "poput deteta". Nažalost, niko mu nije verovao, a nekadašnji predsednik HFPA-a sve je demantovao.

Brendan Frejzer
foto: Profimedia

"Njegova leva ruka poseže, grabi me za zadnjicu, a jedan od njegovih prstiju dolazi do sredine. Počinje da ga pomera", prisetio se Frejzer. "Osetio sam se loše. Osećao sam se kao malo dete. Osećao sam se kao da mi u grlu stoji loptica. Mislio sam da ću zaplakati", ispričao je tada glumac.

Brendan Frejzer
foto: A24 / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Ne znam da li je moje priznanje izazvalo nemilost grupacije HFPA. Ali tišina je bila zastrašujuća", rekao je Frejzer. "Kada tokom vaše karijere telefon prestaje da zvoni, počnete da se pitate zašto. Postoji mnogo razloga, ali da li je ovo jedan od njih? Mislim da jeste", objasnio je glumac 2018. godine ističući da je bio na "crnoj listi" Holivuda.

Brendan Frejzer
foto: Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia

Na sve to, glumac je imao velikih zdravstvenih problema, te završio u bolnici gde je imao višetruke operacije. Njegovo lečenje trajalo je sedam godina. Franšiza "The Mummy" uzela je veliki danak zbog nehumanih uslova snimanja, što je samo pogoršalo postojeće probleme.

Takođe, 2007. godine prošao je kroz težak razvod od supruge Afton Smit koji je finaliziran 2008. godine, međutim, 2013. godine Frejzer je molio da mu se smanji alimentacija od 900.000 dolara godišnje jer više nije zarađivao toliko zbog smanjenja obima posla.

1 / 8 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ipak, Frejzer nije izgubio veru u ljubav, te je sreću našao kraj devojke Džien Mur, koja mu je najveća podrška i koja ga je i naterala da dovede svoj život u red, a ponajviše kilograme koji su uticali na njegovo zdravlje.

Čini se da mu ljubavna veza sa Džien veoma prija budući da je počeo da radi na sebi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs