NEVEROVATNA PRIČA NATALIJE STEVANOVIĆ KOJA JE POSTALA ČUDO NA VIMBLDONU: Zato što ima NJEGA - ona može SVE

Priča o Nataliji Stevanović je priča o izdržljivosti, odvažnosti i upornosti. Danas je gledamo na Vimbldonu i divimo se njenoj istrajnosti

Vip priča
12:51h Autor:
NEVEROVATNA PRIČA NATALIJE STEVANOVIĆ KOJA JE POSTALA ČUDO NA VIMBLDONU: Zato što ima NJEGA - ona može SVE
Natalija Stevanović, Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Srpska teniserka Natalija Stevanović postla je senzacija na Vimbldonu jer je kao 225. teniserka sveta uspela da pobedi nekada najbolju teniserku Karolinu Pliškovu.

Ali kada čujete njenu priču, shvatićete sa kojom odvažnošću i rešenošću ova devojka pobeđuje.

Rođena je u Nišu 25. jula 1994. godine, od oca Đorđa i majke Sonje. Ljubav prema tenisu preneo joj je otac koji je i sam bio teniser, a sada je jedan od trenera.

Kada je imala 20 godina morala je na hitnu operaciju jetre, zbog čega godinu i po dana nije uopšte trenirala. Velika podrška joj je bio tadašnji dečko, a sadašnji muž Nikola. On je i sada njena velika podrška što smo mogli videti i nakon njene pobede na pomenutom meču, kada su Natalija i Nikola zaplesali.

Ljubav između Nikole i lepe Natalije rodila se pre punih 12 godina. Posle devet je usledila veridba na Tajlandu, a potom i venčanje 2021. godine, gde su se jedan drugom zakleli na večnu ljubav.

"Moj muž, trener, fizioterapeut i ja guramo sami i zato je teško. Želim da inspirišem mlade, da pružim ljubav i znanje i nadam se da ću biti na potrebnom nivou," prenosi Danas Natalijine reči.

A koliko Nikola veruje u nju, sama je ispričala Natalija:

"Prošla sam mnogo, Nikola je razgovarao sa sponzorom, znate 28 godina, razumem ja vas znate da je ona sazrela. Sa 22 godine je imala operaciju jetre, dok smo se vratili, bila sam 7,8 kilograma dalje. Pola stomaka mi je seceno, dug proces, nestvarno da se vratim na teren. Imala sam boginje, upalu pluća u toku korone i sada se najtežim, nije lepo,"- priča Natalija.

"Mogu da obećam Srbiji potpunu predanost, plan je da se drži konstantnost, upoznajte mog muža Laleta i trenera i fizija Nikolu. Mi guramo sami i zato je teško, guramo našu priču. Željna sam da inspiriše mlade da pružim ljubav I znanje, nadam se da ćemo imati taj nivo. Potrudićemo da to bude, konstatost je vizija i nadam se tome," kaže Stevanovićeva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs