IZA SEBE IMA 9 DECE I DVA PROPALA BRAKA: Zaslepljen slavom nije video dalje od nosa, a rođenom bratu se ZAUVEK SMUČIO

Ovo su svi skandali Mela Gibsona, koji su mu narušili imidž cenjenog glumca i velike legende.

Vip priča
Autor:
IZA SEBE IMA 9 DECE I DVA PROPALA BRAKA: Zaslepljen slavom nije video dalje od nosa, a rođenom bratu se ZAUVEK SMUČIO
Svi skandali Mela Gibsona, Foto: Profimedia

Mel Gibson važio je za jednog od najvećih zavodnika u Holivudu, a imidž dobrog frajera donosio mu je samo skandale i afere. Bogata i uspešna karijera pala je u drugi plan budući da je njegov privatni život vremenom postajao daleko zanimljiviji.

Najstariji bart u porodici Gibson, Mel postao je slavni glumac, a u ovom svetu oprobao se i njegov najmlađi barat Donal. Dva brata bila su veoma bliska, čak su i zajedno glumili u jednom od najvećih oskarovskih hitova, filmu "Hrabro srce" koji je Mela upisao u filmske enciklopedije. Problema nije bilo, braća su se volela i međusobno podržavala, a onda ih je sledeći film posvađao i doveo od ljubavi do mržnje.

"Bio je moj stariji brat, moj najbolji prijatelj. Nije bilo ljubomore, bio sam srećan jer se proslavio. To ga je međutim promenilo, počeo je da veruje u ono što se o njemu priča i piše. Mel kojeg sam poznavao jednostavno je nestao", rekao je Donal i dodao: "Holivud ga je pojeo, prožvakao i ispljunuo. Slava i novac isprali su mu mozak i postao je čudovište. Mrzim ga zbog toga što je postao."

Mel Gibson
Mel Gibsonfoto: Profimedia

Ovo nije prvi skandal u kojem se Gibson našao, a problemi sa alkoholom prozrokovali su trzavice u porodici.

Sa prvom suprugom, Robin Denis Mur dobio je jednu ćerku i 6 sinova, a mnogi su tada verovali da nema srećnije porodice od njihove. Međutim, nakon 26 godina braka usledio je razvod.

Mel Gibson
foto: Profimedia

Ubrzo posle razvoda ušao je u vezu sa Ruskinjom Oksanom Grigorijevom, sa kojom je dobio ćerku. Njihova idila trajala je samo godinu dana. Gibsona je bivša devojka optužila za nasilje u porodici.

1 / 14 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Od 2014. godine slavni glumac je u vezi s Rosalind Ros, koja je pre par godina rodila njihovo prvo i Gibsonovo deveto dete. Upoznali su se kada je ona počela da radi za njegovu produkcijsku kuću Icon i ubrzo su se zaljubili. Par je pod lupom javnosti s obzirom da Rosalind ima 32 godine, a Mel Gibson 67 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs