OMRAŽENA PEVAČICA KOD SRBA U KAN DOŠLA SA 14 GODINA STARIJIM ČOVEKOM: Ni minut je ne ostavlja, priča se da je LJUBOMORAN

Dua Lipa je našla 14 godina starijeg dečka koji je odlučio da je ne pušta ni minut samu

Vip priča
08:46h Autor:
OMRAŽENA PEVAČICA KOD SRBA U KAN DOŠLA SA 14 GODINA STARIJIM ČOVEKOM: Ni minut je ne ostavlja, priča se da je LJUBOMORAN
Dua Lipa i Roman Gavros, Foto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dua Lipa (27) je britanska pevačica poreklom sa Kosova i Metohije. Zbog javnog i neprimerenog propagiranja nezavisnosti Kosova, ona je jedna od omraženijih ličnosti kod nas.

Lipa je rođena 1995. u Londonu - njeni roditelji su se 1992. godine tamo preselili, bežeći od rata na prostoru bivše Jugoslavije.

Ona već godinama na društvenim mrežama redovno objavljuje postove podrške nezavisnosti Kosova, gde je i živela neko vreme kao tinejdžerka.

Juče se u Kanu pojavila na crvenom tepihu i to sa novim dečkom Romanom Gavrasom, filmskim režiserom koji je od nje stariji 14 godina. Roman se pre Due zabavljao sa Ritom Orom, ali Dui sa bratom Džidži Hadid.

Dua Lipa
foto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pevačica je prvi put našla nekog ozbiljnijeg za partnera, a priča se da je Roman veoma posesivan i ljubomoran, te se od Due ne razdvaja.

Par je u vezi od marta ove godine, a već su sada odlučili da javno izađu i pokažu da su u vezi.

Za ovu priliku Dua Lipa je obukla svilenu crnu haljinu sa otvorenim leđima, dok je Roman nije ostavljao ni na minut samu.

1 / 10 Foto: Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs