POLUDEO ZA TINEJDŽERKOM, HODAO ZA NJOM KAO KUČE, A ONDA JE OSTAVIO: Da li je ovo razlog razvoda Tine i Vensana?

Od kako je počelo nagađanje da se Vensan Kasel i Tina Kunaki razovode, sa svih strana stižu priče o mogućem razlogu kraha braka

Vip priča
15:17h Autor:
POLUDEO ZA TINEJDŽERKOM, HODAO ZA NJOM KAO KUČE, A ONDA JE OSTAVIO: Da li je ovo razlog razvoda Tine i Vensana?
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kada je Vensan Kasel obrisao sve fotografije sa Instagrama na kojima je sa suprugom Tinom Kunaki, mnogi su to protumačili kao signal za razvod. Uzevši u obzira da par nije viđen zajedno od početka godine, nije bilo teško zbrojiti 2 i 2.

Pre ove drame, par se nikad nije razdvajao. Međutim, šuška se da se Kaselu sve manje dopadalo Tinino slobodno ponašanje.

Redovno se ljubila i grlila sa prijateljima, izlazila i ponašala zapravo kao i sve druge devojke koje su njeno godište, dok je navodno glumac taj koji je čuvao njihovu ćerku, što mu se nije dopadalo.

Vensan Kasel, Tina Kunaki
foto: Domine Jerome/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na sve načine je pokušavao da je "smiri", da je prilagodi sebi i svojim godinama.

Ipak, ovo su do sada bila samo nagađanja javnosti. Doduše, ne čudi što su kružile ovakve priče ako se pogledaju neke od njihovih starih fotografija koje su se sada ponovo našle na mrežama i ne idu na ruku mladoj Kunakijevoj.

Tina Kunaki, Vensan Kasel
foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, poznato je da je manekenka imala jedva 19 godina kada je upoznala Vensana na Ibici. Zbog nje je glumac zauvek stavio tačku na bilo kakvo pomirenje sa Monikom Beluči.

Vensan je bio potpuno osednut tinejdžerkom i ubrzo sa njom uplovio u vezu, a kasnije i brak. Zbog Kunaki je radio sve što je tražila, fotografisao je, ispunjavao hirove, a mnogi su komentarisali da se ponižava.

Tina Kunaki, Vensan Kasel
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na paparaco fotografijama činilo se kao da ga Tina na silu ljubi, više uživajući u "pogodnostima" veze sa slavnim glumcem.

Naravno, da li u ovim pričama ima istine, nije poznato, a kako su izledali kada su makar naizgled bili srećni, pogledajte u galeriji u nastavku:

1 / 6 Foto: GENCE / Bestimage / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs