pogledajte

I NAKON 23 GODINE SE VOLE KAO PRVOG DANA: Viktorija i Dejvid Bekam otkrili kako održavaju strast u svom braku

Ibu sz 23 godine u braku, a sada su pokazali i kako održavaju strast koju imaju jedno prema drugome kao prvog dana.

Vip priča
Autor:
I NAKON 23 GODINE SE VOLE KAO PRVOG DANA: Viktorija i Dejvid Bekam otkrili kako održavaju strast u svom braku
Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Viktorija i Dejvid Bekam su definitvno jedan od onih parova koji su na sve načine uspeli da održe bračnu čaroliju iako se nebrojeno puta pisalo o tome da imaju bračne krize koje su oni svojim ponovnim delima uspešno demantovali, pa su tako sada podelili na društvenim mrežama kako provode svoje slobodno vreme ali i dali do znanja da kvalitetno provedeno vreme sa partnerom može da učini čuda za brak.

Viktorija je počela da snima video koji je objavila na Instagramu još na parkingu, dok je dokumentovala jedan njihov dan, a Dejvid je izgledao veoma radosno dok se pripremao za čas plesa.

Viktorija Bekam je svojoj porodici priredila interesantno druženje, kada je povela ćerku Harper i supruga Dejvida na čas salse.

Modna dizajnerka je podelila zabavan uvid u to kako izgledaju porodični časovi plesa porodice Bekam. Ona je svoje plesne pokrete iz vremena "Spice Girls" pokazala na plesnom podijumu i prilagodila ih ritmu i igri. Dejvid je zaostajao za njom, a Viktorija nije mogla, a da mu se ne smeje dok ga je gledala kako pokušava da zavija kukovima.

- Ja, Dejvid i Harper idemo na salsu. Dejvid se zagreva na parkingu. Jedva čekam da vidim salsu Dejvida Bekama - rekla je Viktorija.

- Kako se osećaš - pitala je Viktorija.

- Ovo dole je sjajno, ovo gore je malo tesno - rekao je Dejvid.

Zezajući ga, Viktorija je rekla: "Da li se trudiš da opustiš kukove?".

Viktorija je bila sigurna da i u visokim potpeticama može da izvede svaki plesni korak. Za ovu prilikiu je obukla crne helanke i majicu i vrtoglavo visoke štikle u kojima se uspešno kretala.

Dejvid je obukao crne pantalone i tamnu majicu u kojoj je kao i uvek izgledao kao da je izašao iz časopisa. Uvek stilizovan, izabrao je kaiš koji "razbija" crnilo dok je na nogama imao bele patike.

Na snimku, bračni par je pokazao šta su naučili od instruktora plesa, Mičoa Valdesa i čini se da je Dejvid prirodni talenat i da može da parira supruzi koja je svaki pokret izvela bez greške.

Pogledajte još fotografija ovog para u našoj galeriji:

1 / 17 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs