ONI SU NAJMOĆNIJI MLADI PAR U HOLIVUDU: Imaju milione i slavu, sva vrata su im otvorena, ali im publika predviđa KRAJ

Ostin Batler i Kaja Gerber su novo mladi par koji žari i pali Holivudom. Iako je razlika među njima 10 godina, svi smatraju da su njih dvoje kao stvoreni jedno za drugo

Vip priča
09:04h Autor:
ONI SU NAJMOĆNIJI MLADI PAR U HOLIVUDU: Imaju milione i slavu, sva vrata su im otvorena, ali im publika predviđa KRAJ
Kaja Gerber i Ostin Batler, Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ostin Batler i Kaja Gerber otputovali su u luksuzno Meksičko letovalište da se odmore nakon burnih par meseci koji su prethodili dodeli Oskara. Ostin je bio u trci za ovu prestižnu nagradu za ulogu u filmu Elvis, ali mu je Oskar za dlaku izmakao od Brendana Frejzera.

Međutim, izgleda da Ostin nije nimalo pogođen ovim "gubitkom" s obzirom da se u Holivudu etablirao kao vrsan mladi glumac.

Kaja Gerber, Ostin Batler
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S druge strane tu je Kaja Gerber, mlada manekenka, ćerka Sindi Kraford i Renda Gerbera. Dok je mnogi osuđuju da je do slave i posla u svetu modelinga došla zahvaljujući majci, ona grabi modnim pistama ne odbijajući ni jedan posao.

Kaja Gerber, Ostin Batler
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par je počeo da se zabavlja nakon što su se sreli na času joge u Los Anđelesu 2021. godine. Kaja je pre Ostina bila u vezi sa glumcem Džejkobom Elordijem i komičarem Pitom Dejvidsonom, dok je Batler godinama bio u vezi sa glumicom Vanesom Hadžins.

Ipak, iako su Kaja i Ostin trenutno nerazdvojni, mnogi smatraju da će njihovoj ljubavi doći kraj s obzirom da je razlika u godinama velika.

Ostin je izuzetno ozbiljan čovek, dok je Kaja još uvek dete kojem je sve pruženo kao na tacni.

Ko je Ostin Batler, nova faca Holivuda?

Ostin Batler je rođen 17. avgusta 1991. godine u Kaliforniji. U julu 2019. godine počinju glasine da će upravo on da igra Elvisa. Ubrzo vidimo Ostina kako okolo hoda sa kosom ofarbanom u crno. Ostin je shvatio da da bi igrao velikog kralja Elvisa i sam mora biti veliki i ozbiljan. Išao je na časove pokušavajući da svoj glas podesi tako da izgleda isto kao Elvisov.

"Kada sam započeo proces, odlučio sam da moj glas bude identičan njegovom. To uliva strah, to izaziva požar.

Osećam toliku odgovornost prema Elvisu, njegovoj bivšoj ženi Prisili i ćerki Lizi Mari, i svim ljudima koji ga vole,"rekao je Ostin.

Pričajući koliko mu je teško i bolno bilo da se pretvori u Elvisa, Ostin je to opisao rečima "Ponekad sam se osećao kao dete u prevelikom očevom odelu."

Nakon što je završeno snimanje filma Ostin je mesecima posle imao problem da počne da govori običnim glasom i da izađe iz lika.

Ostin Batler, Kaja Gerber
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs