KRISTINA JE POBEDILA RAK, ALI DRUGU BOLEST NIJE: Stanje sve lošije - "Ne mogu da hodam bez štapa, svaki korak je bolan"

Slavna glumica Kristina Eplgejt sve je lošije zbog bolesti koja ju je pre dve godine zadesila.

Vip priča
Autor:
KRISTINA JE POBEDILA RAK, ALI DRUGU BOLEST NIJE: Stanje sve lošije - "Ne mogu da hodam bez štapa, svaki korak je bolan"
Kristina Eplgejt sve lošije zbog bolesti, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumica Kristina Eplgejt u nedavnom intervjuu je ispričala kako joj izgleda život otkako je saznala da boluje od multiple skleroze koja joj je promenila život. Naime, glumica se već dve godine bori sa posledicama teške bolesti.

Svako njeno pojavljivanje u javnosti je veoma teško za nju, budući da mora da koristi pomagala kao što su štap i kolica. Ovog puta, Kristina se pojavila svečanosti povodom dodele nagrada Udruženja filmskih glumaca, a u pratnji svoje 12-godišnje ćerke, koja je držala za ruku, dok se drugom rukom oslanjala na štap na kojem je pisalo: "FU MS" (j*** se multipla sklerozo).

Kristina Eplgejt s ćerkom
Kristina Eplgejt s ćerkomfoto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Ovo je prvi put da ćete me videti onakvu kakva jesam. Ne mogu da hodam bez štapa, svaki korak je bolan, a znam da sam zbog bolesti dobila i kilograme. Želim da ljudi znaju da sam bolno svesna svega", rekla je glumica jednom prilikom.

Glumica je takođe raznežila javnost kada je rekla da joj je to verovatno poslednja dodela nagrada na kojoj će prisustvovati.

@news.com.au This is her “last awards show as an actor” amidst her battle against multiple sclerosis ? #christinaapplegate #sagawards #multiplesclerosis #foryou ♬ suara asli - DENII

"Ovo je verovatno moja poslednja dodela nagrada na koju ću otići kao glumca, tako da je to velika stvar. Trenutno ne mogu da zamislim da ustanem u 5 ujutro i provedem 12 do 14 sati na setu; u ovom trenutku to nemam u sebi", rekla je za "Los Angeles Times".

1 / 5 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ovo joj nije prvi put da se suočava s ozbiljnom dijagnozom. Naime, glumica je pre pet godina uspešno izlečila rak dojke, ali ceo taj proces je takođe bio vema stresan i bolan, kako fizički tako i psihički. Nakon operativnog zahvata vratila se u javni život, na snimanja, činilo se da je sve u redu sve dok prošle godine nije doživela novi šok.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs