GLUMCU JE DEVOJKA POSTAVILA USLOV ILI ONA ILI ULOGA U FILMU O AGENTU 007: Nakon toga se dešava nezamisliva TRAGEDIJA

Lijam Nison, odbio je ulogu za veliko filmsko ostvarenje James Bond 007 zbog svoje tadašnje verenice Natashe. Naime ona je slavnog glumca "ucenila" baš ovom ulogom i smatra se da do njihovog braka ne bi ni došlo da je on odlučio da ipak prihvati ponudu producenata.

Vip priča
Autor:
GLUMCU JE DEVOJKA POSTAVILA USLOV ILI ONA ILI ULOGA U FILMU O AGENTU 007: Nakon toga se dešava nezamisliva TRAGEDIJA
Lijam Nison, Foto: MAX NASH / AFP / Profimedia

Lijam Nison je rado pričao kako je njegova i ljubav Nataše Ričardson bila na prvi pogled, a sve zbog neverovatne lepote slavne glumice. Ističe da nikad nije osetio tako eksplozivnu hemiju sa nekom koleginicom pre. Lijama je pratio epitet ženskaroša, međutim lepoj Nataši su imponovale takve glasine i to što je poželjan kod pripadnica lepšeg pola.

Spekulisalo se da je period njihovog upoznavanja loš tajming jer je Nataša tada još uvek bila u braku, međutim hemija među njima je bila toliko jaka da se nije mogla sakriti. U julu 1994. godine par se venčao a na svadbenoj ceremoniji Nataša je otpevala pesmu koja je obeležila njihovo venčanje "Crazy Love" od Van Morisona.

U srećnom braku su proveli punih 17 godina a spekulisalo se da do braka ne bi ni došlo da je Lijam umesto uloge u Šindlerovoj listi prihvatio ulogu u Džejms Bondu. Lepa plavuša mu je tada postavila ultimatum ili uloga slavnog agenta 007 ili brak.

Smatrao je da je njena odluka bila zasnovana na tome što je tu ulogu pratio rad sa mnogo lepih i atraktivnih žena koje bi mu konstantno uskakale i iskakale iz kreveta zbog potreba snimanja različitih scena. Ističe kako ju je kasnije zbog toga zezao tako što se šunjao iza njenih leđa glumeći da ima pištolj baš kao što to rade tajni agenti.

Porodica u Martu 2009. godine odlazi na zimovanje u Kvebek, Kanadu kako bi uživala u zimskim čarolijama ne sluteći da će se porodični odmor završiti tragično. Budući da nije znala da skija, Nataša odlučuje da unajmi instruktora kako bi uspela da savlada osnove.

Obzirom da je bila nova u ovom sportu i na stazi za početnike, nije nosila zaštitnu kacigu što će se ispostaviti kao fatalna greška. Bezazlen pad i udarac glavom o pod vodio je ka tragičnom ishodu. Hitno je prebačena u bolnicu i u tom trenutku je još uvek bila budna i svesna. Osećala se dobro i kroz razgovor je rekla Lijamu kako je samo pala u snegu . Međutim realnost je bila drugačija jer je prema rečima lekara udarac uzrokovao pucanje krvnih sudova u mozgu. Nažalost zbog takve povrede njen mozak je bio mrtav a u životu su je održavali samo aparati.

Svestan situacije Lijam se oprostio od supruge znajući da se više neće probuditi. Bio je dovoljno jak da održi obećanje da ukoliko se nekome od njih nešto desi i završi u komi druga strana pristane da iskljče aparate. Nakon toga njeni organi su donirani drugim ljudima.

Nakon njene smrti Lijam se trudio da bude okupiran poslom i svojim sinovima kako bi uspeo da se nosi sa gubitkom. Utehu je pronašao i u alkoholu. Tuga zbog gubitka voljene žene je i dalje prisutna ali je sa godinama naučio da se nosi sa tim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs