NEVEROVATNO!

SKANDALOZNI ŽIVOT PRELEPE JELJCINOVE UNUKE: Sa 17 se tajno udala za dosta starije, a on ju je OSRAMOTIO ZA CEO ŽIVOT

Unuka Borisa Jeljcina, bivšeg ruskog predsednika, Marija Jumaševa ne prestaje da pravi skandale, gotovo svakodnevno se nalazi na stranicama svetske štampe.

Vip priča
17:05h Autor:
SKANDALOZNI ŽIVOT PRELEPE JELJCINOVE UNUKE: Sa 17 se tajno udala za dosta starije, a on ju je OSRAMOTIO ZA CEO ŽIVOT
Skandalozan život prelepe unuke Borisa Jeljcina, Foto: Printscreen Instagram video / yumashkaa

Prelepa Marija Jumaševa ima slavnog dedu koj i se u medijima nalazi samo zbog njenog skandaloznog života, a čini se da uopšte ne planira da stane.

I dok je Boris Jeljcin, inače prvi predsednik Ruske federadcije od 1991. do 1999. godine, gradio uspešnu politički karijeru, čini se da je njegova unuka krenula potpuno drugačijim putem.

Ko je zapravo Marija Jumaševa?

Marija Maša Jumaševa je rođena i odrasla u Londonu, a majka joj je najmlađa ćerka Borisa Jeljcina Tatjana. Marijin otac je novinar i političar Valentin Jumašev, inače Tatjanin treći muž.

Njen suprug je počeo kao novinar, a onda je prešao na biznis i politiku kao zvanični savetnik Vladimira Putina. Valentin je u maju 2022. napustio funkciju savetnika predsednika Rusije. Sa sedam godina, zajedno sa roditeljima, dobila je austrijsko državljanstvo.

Imala je vrhunsko obrazovanje, te je odmalena učila jezike, a stalno su je čuvale dadilje strankinje. Trenirala je razne sportove kao što su tenis, jahanje i gimnastika, igrala je i balet, a danas obožava fotografiju.

U centru skandala sa 17 godina

Sa samo 17 godina napravila je pravu pometnju u javnost. Naime, prema pisanju stranih medija, 2019. godine se udala u tajnosti za fudbalera Fjodora Smolovog, koji je od nje straiji 12 godina. Iako su svoju vezu prvih godinu dana krili od medija, paparaci su ih uhvatili kako sa njenim roditeljima odlaze na odmor.

Inače, Marijin privatni život počeo je da zanima javnost upravo kada je Fjodor objavio njihove zajedničke fotografije sa plaže što je izazvalo skandal jer je Marija tada bila maloletna.

Da stvar bude još bombastičnija, pre nego da obelodane svoju vezu, fudbaler je u jednom intervjuu istakao da odlazi u striptiz klubove i da to njegovoj devojci ne smeta, već da mu ponekad pravi društvo. Iako se u tom mometnu nije znalo o kome je reč, kada je postalo jasno sa kim, skandal je postajao sve većih razmera.

Tek 2020. godine njegova agentica potvrdila je da su on i Marija u vezi i da planiraju da se venčaju. Za vreme pandemije Fjodor je čak prekršio karantin u Španiji i avionom je otišao u Rusiju samo da bi video Mariju. Međutim, onda je stigla vest da je veza pukla, a par je sa mreža izbrisao sve zajedničke fotografije.

U međuvremenu je procurio navodni razlog raskida, a to je jer je fudbaler podržavao agresivnu politiku ruskog predsednika Vladimira Putina, za razliku od Maše koja je čak i napustila Rusiju jer "ne može da živi u agresorskoj zemlji". Takođe je neko ko redovno poziva na mir u Ukrajini i javno apeluje na Putina da zaustavi krvoproliće.

Ali, čini se da Maša nije dugo patila sa bivšim, te već grli novog dečka, koji je, takođe, znatno stariji. Ukoliko sudimo po njihovim objavama na Instagramu, imaju dosta zajedničkih interesovanja i isti pogled na svet, a ljubav cveta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs