emotivno

ŽIVOT BILJE KRSTIĆ OBELEŽEN JE TRAGEDIJAMA: "Mislila sam da je gubitak roditelja najbolniji ne sluteći šta ću doživeti"

Porodične tragedije Bilje Krstić ostavile su dubok trag u njenom životu, a gubici koje je ona doživela se ne mogu nadoknaditi.

Vip priča
20:49h Autor:
ŽIVOT BILJE KRSTIĆ OBELEŽEN JE TRAGEDIJAMA: "Mislila sam da je gubitak roditelja najbolniji ne sluteći šta ću doživeti"
Porodične tragedije Bilje Krstić, Foto: ATAImages

Jedna od najistaknutijih pevačica etno muzike, Bilja Krstić u javnosti se ne pojavljuje tako često, a takođe retko daje izjave za medije. Takođe, malo ko zna da pevačica ima tešku životnu priču koju su obeležile tragedije.

Naime, pevačica se suočila sa bolnim gubicima koje je nemoguće nadoknaditi, a veliki udarac Biljana je doživela kada je ostala bez roditelja. Međutim, to nije bio kraj njenoj nesreći, dok je usledila još veća tragedija od koje nije mogla da se oporavi.

Bilja Krstić
Bilja Krstićfoto: ATAImages

"Odlasci su veoma teški i bolni, posebno onih najbližih i najdražih. Kažu da vreme leči sve, ali to nije tačno. Veoma rano sam ostala bez roditelja i mislila sam da je to najveća tuga koju sam osetila, ne sluteći da ću skoro doživeti i još veći šok kada je rođena sestra Vera otišla. Tužni događaji nastavljaju niz i tako smo pre skoro godinu dana Milica, Lenka i ja ispratile i Tiku, njihovog oca kog su obožavale i koji im je bio veliki oslonac u životu", rekla je Bilja za Kurir i istakla da o svom odlasku ne razmišlja.

Bilja Krstić
Bilja Krstićfoto: Kurir / Dragana Udovičić

"O poslednjem putovanju još uvek ne razmišljam, ali evo citiraću moju divnu drugaricu Gagu Rosić: "Od nas su brži naši životi i kako god da je, uvek nas prestignu na svim putovanjima‘", zaključila je Bilja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs