BIO JE OPSEDNUT TINEJDŽERKOM, PA JU JE USVOJIO: Svi su mislili da mu je ćerka, dok je on SPAVAO SA NJOM

Jeziva priča o Stivenu Tajleru i Džuliji Holkomb dobila je svoj nastavak u vidu tužbe od strane Džulije koja tvrdi da ju je pevač godinama zlostavljao

Vip priča
Autor:
BIO JE OPSEDNUT TINEJDŽERKOM, PA JU JE USVOJIO: Svi su mislili da mu je ćerka, dok je on SPAVAO SA NJOM
Stiven Tajler, Foto: BRNA / Backgrid UK / Profimedia

Džulija Holkomb je iskoristila poslednje dane kalifornijskog Zakona o deci žrtvama, te je prijavila Stivena Tajlera, pevača grupe Aerosmit za seksualno zlostavljanje i namerno nanošenje emocionalnog stresa.

Slavni pevač se nije još oglasio povodom ove tužbe, ali priča Džulije Holkomb dobro je poznata javnosti, jer je Tajler veliki deo gnusnih podataka o njihovoj vezi izneo u javnost preko svoje biografije.

U navedenoj tužbi Džulija Holkomb navodi da je Stiven Tajler ubedio njenu majku da mu dodeli starateljstvo nad njom kada je imala samo 16 godina. To je njemu omogućilo da ima se*s sa maloletnicom i da je neometano vodi na turneje po svetu.

Džulija tvrdi da su ona i Tajler bili zajedno od 1973. godine pa naredne tri godine. U tom periodu je zatrudnela, ali je Tajler nagovorio da abortira jer je bila izložena dimu (zbog požara u stanu) pa se on plašio kako će se dete roditi sa oštećenjima mozga.

Međutim, Tajler u svojim memoarima njihovu vezu vidi drugačije. On navodi da je "uzeo skoro mladu tinejdžerku" i da su se "njeni roditelji zaljubili u mene, popisali su papire da imam starateljstvo, kako ne bih bio uhapšen kada sa njom prelazim granicu. Poveo sam je sa sobom na turneju."

S druge strane Džulija je ispričala kako je "bila nemoćna da se odupre Tajlerovoj moći, slavi i novcu, te da ju je on ubeđivao da je to među njima romantično."

Džulija je ispričala kako je Tajlera upoznala na koncertu kada je on imao 25 godina, dok je ona upravo napunila 16. Nakon koncerta odveo ju je u hotelsku sobu u kojoj mu je ona pričala o svojim svađama sa roditeljima, a on je potom nad njom "izvršio kriminalne radnje seksualnog ponašanja i sledećeg jutra je poslao kući taksijem."

Nakon toga Stiven joj je kupio avionsku kartu za njegov sledeći koncert, gde je opet sa njom imao intimne odnose.

1974. godine Stiven je ubedio Džulijinu majku da mu prepiše starateljstvo nad njom kako bi joj "omogućio bolje školovanje i zdravstvenu negu".

Džulija je u tužbi navela da je on umesto obećanja datog njenoj majci nastavio da je "seksualno napada, izlaže je alkoholu i drogi".

1975. godine Džulija je bila trudna, ali ju je Tajler odbacio i nakon što je ona preživela požar u stanu, naterao da abortira govoreći kako će dete imati oštećenje mozga. Nakon abortusa Džulija napušta Tajlera i vraća se kući.

Posvetila se molitvi i smernom načinu života, upoznaje muža, udaje se i rađa decu i potiskuje svoj prijašnji život - sve do momenta kada Tajler opisuje njihovu vezu u svojoj autobiografiji.

Kada je pročitala Tajlerovo viđenje njihove veze kao "ljubavnog odnosa" Džulija je odlučila da progovori.

Tajler je u knjizi naveo da je bio sa izvesnom Dajanom koja je imala 14 godina kada su se upoznali, ali da su dve godine kasnije stupili u vezu:

"Imala je šesnaest godina, znala je da bude gadna, nije imala ni jedne dlake na sebi..." pisao je Tajler u svojoj biografiji.

"S obzirom da sam imao 26 godina a ona je bila dovoljno stara da vozi automobil, bila je opasno seksi, jednostavno sam se zaljubio u nju. Bila je želja mog srca, moj partner u zločinima iz strasti."

Ovo nije prvi put da Džulija javno priča o svom životu sa Tajlerom, ali je prvi put da je protiv njega podnela tužbu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs