5 REČI DONELO JOJ JE 100.000 EVRA: Ovo je najskuplji stih Marine Tucaković - pesma je trebala skroz drugačije da se zove

Najskuplju pesme Marine Tucaković otpevala je Neda Ukraden.

Vip priča
15:32h Autor:
5 REČI DONELO JOJ JE 100.000 EVRA: Ovo je najskuplji stih Marine Tucaković - pesma je trebala skroz drugačije da se zove
Marina Tucaković, Foto: ATA Images

Gotovo da ne postoji muzička zvezda kojoj Marina Tucaković nije napisala pesmu. Na našem estradnom nebu, ova žena bila je više od tekstopisca.

Marina je stvorila mnoge zvezde, a nekime je bila i veliki prijatelj.

S obzirom na to da je napisala hiljade pesama, mnogi su zapitali koji stih joj je doneo najveću zaradu. Naša poznata pevačica Neda Ukraden je u emisiji "Glamur" podelila ovu informaciju sa medijima.

Reč je o pesmi "Zora je", a kako Neda navodi, Marina je ovoj numeri dodala samo jedan stih i na taj način zaradila više od 100.000 evra.

Neda Ukraden
foto: Privatna Arhiva

- Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali 'Jovane, zora je', pa 'Milane, zora je'. Poslednja i konačna verzija je 'Zora je'. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: 'Suza je iz oka kanula'. Njoj je taj stih doneo više od 100 hiljada evra, rekla je Neda svojevremeno u emisiji. Ovim podatkom je i te kako iznenadila javnost.

Čuvena hitmejkerka Marina Tucaković preminula je 19. septembra 2021. godine nakon duge i teške bolesti, a njen sin Milan Laća Radulović izgubio je nedavno život kada je pronađen mrtav na ulicama Tel Aviva.

Marina Tucaković
foto: Luka Šarac
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs