skandalozno

"SAZNAO JE DA GA JE PREVARILA I BACIO SE POD AUTO": Isplivao "prljav veš" najtoksičnijeg holivudskog para

Nekadašnji holivudski par Olivija Vajld i Džejson Sudeikis urotili su se protiv bivše dadilje svoje dece nakon što je otkrila intimne detalje njihovog odnosa.

Vip priča
Autor:
"SAZNAO JE DA GA JE PREVARILA I BACIO SE POD AUTO": Isplivao "prljav veš" najtoksičnijeg holivudskog para
Olivija Vajld i Džejson Sudeikis urotili se protiv bivše dadilje, Foto: Terma / SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedi

Olivija Vajld ima burnu životnu priču, a njen bivši partner Džejson Sudeikis sa kojim ima dvoje dece deo je iste. Nekadašnji holivudski par imao je niz skandala i sukoba, dok su na trenutak zakopali ratne sekire i ujedinili se.

Naime, njih dvoje udružili su se protiv bivše dadilje svoje dece, nakon što je ona iznela niz šokantnih optužbi protiv njih.

Olivija Vajld i Džejson Sudeikis
Olivija Vajld i Džejson Sudeikisfoto: Profimedia

Olivija i Džejson otkrili su da su dadiljine optužbe veoma uznemirujuće, kao i zlonamerne, te zahtevaju od organa vlasti da se ozbiljno pozabave ovim slučajem smatrajući da su žrtva klevete.

"Nama kao roditeljima je jako uznemirujuće shvatiti da je bivša dadilja naše dvoje dece odlučila ovako iskoristiti krhkost naše porodice i širiti laži o nama", rekao je par za Page Six.

Olivija Vajld
Olivija Vajldfoto: AP

Prema njihovim rečima agonija je počela još pre 18 meseci, nakon što je dadilja odlučila da maltretira njihovu porodicu, te iznosi laži u javnost. Dadilja je iznela tvrdnju da je Olivija uplovila u vezu sa svojim sadašnjim dečkom, 11 godina mlađim Harijem Stajlsom još dok je bila verena i živela sa Džejsonom.

Dadilja, čije ima još nije poznato tvrdila je da je Džejson saznao da ga Olivija vara preko mejlova koje je razmenjivala sa Harijem njemu iza leđa. Otkrila je i da je Džejson nakon tog saznanja bio očajan, te da se bacio pred njen auto kada je pokušavala da ga napusti.

Ona je rekla i da je glumica često bila u alkoholisanom stanju, nazivajući je pijanicom koja je ispred dece divljala i čresto se svađala sa Džejsonom, dok im je odnos duže vreme bio jako narušen.

"Kada sam došla na posao Džejson je plakao i plakao. Rekao mi je da ih je Olivija napustila, a ja sam se morala pobrinuti za decu", ispričala je navodna bivša dadilja holivudskog para.

Olivija Vajld i Džejson Sudeikis
Olivija Vajld i Džejson Sudeikisfoto: Profimedia

Dadilja je kod holivudskog para bila zaposlena tri godine, dok je za to vreme imala priliku da vidi njihove najintimnije trenutke, a danas je rešila da svoja saznanja unovči prodajući informacije tabloidima.

Olivija Vajld i Hari Stajls
Olivija Vajld i Hari Stajls foto: Profimedia

Podsetićemo, glumica je danas u vezi sa pevačem Harijem Stajlsom, a prvi put su snimljeni zajedno 2011. godine, a ta veza koštala ju je odnosa sa bivšim izabranikom Džejsonom sa kojim ima sina Otisa i ćerku Dejzi.

Njih dvoje našli su se i na sudu, nakon što joj je Džejson uučio papire za starateljstvo nad decom i to dok je bila na sceni, te je Olivija praktično u prenosu uživo saznala da bivši želi da joj oduzme decu. Međutim, njegov zahtev na sudu je odbijen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs