SAZNAJTE VIŠE

LEPA SRPSKA MANEKENKA LUDO JE BILA ZALJUBLJENA U UBIJENOG JOVICU VUKOTIĆA: Turbulentan odnos obeležio je njihovu romansu

Manekenka Dejana Živković pre četiri godine bila je u vezi sa ozloglašenim vođom "škaljarskog klana" Jovicom Vukotićem, koji je večeras ubijen u Turskoj.

Vip priča
21:28h Autor:
LEPA SRPSKA MANEKENKA LUDO JE BILA ZALJUBLJENA U UBIJENOG JOVICU VUKOTIĆA: Turbulentan odnos obeležio je njihovu romansu
Dejana Živković, Foto: Instagram / dejanazivkovic

Zgodna manekenka vezu sa Jovicom Vukotićem započela je još 2014. godine i njihov odnos je od samog početka bio vrlo turbulentan. Raskidali su, mirili se, a u početku je krila da su u vezi, te su se u medijima pojavljivale informacije da je njen izabranik "biznismen iz Kotora".

Ipak, ubrzo je obelodanjeno o kome se radi, a nekoliko meseci nakon što su otpočeli romansu Jovica je prvi put bio uhapšen.

Dejana je od početka veze bila ludo zaljubljena u Jovicu, a kako se šuškalo sa njim je planirala i brak. Tada ga je posećivala u zatvoru, a zatim se dogodio raskid. Spekulisalo se da je razlog bila druga žena. Dejana je danas u srećnom braku, a nedavno je postala i majka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs