pogledajte

MEGAN MARKL BEZ DLAKE NA JEZIKU: Stavila bisere vredne 36.000 dolara i oplela po kraljevskoj porodici kao nikad do sada

Megan Markl zablistala je na naslovnoj strani magazina The Cut za septembarsko izdanje i još jednom oplela po članovima kraljevske porodice.

Vip priča
13:30h Autor:
MEGAN MARKL BEZ DLAKE NA JEZIKU: Stavila bisere vredne 36.000 dolara i oplela po kraljevskoj porodici kao nikad do sada
Megan Markl, Foto: Profimedia

Megan Markl ponovo je u centru pažnje zahvaljujući poslednjem intervjuu za magazin 'The Cut' gde se pojavila na naslovnoj strani. Osim što je otkrila svoje poslovne planove vezane za podkast ' Archetypes', ali i detaljima vezanim za izlazak iz monarhije, još jednom je oduševila svojim istančanim ukusom.

U haljini bez rukava sa rolkom, parom Lanvin minđuša i jednostavnom zalizanom kosom vojvotkinja izgleda kao pravi model.

Ovaj intervju objavljen je nakon što je potvrđeno da iduće nedelje, tokom njihove posete Velikoj Britaniji, Megan i Hari neće posetiti kraljicu u Balmoralu. A nakon što je rekla kako su članovi kraljevske porodice smatrali da oni samo smetaju, Megan je dodala kako joj je posebno smetalo što su za njih važila druga pravila. Prema njenim rečima postoji veliki broj prinčeva i princeza, kao i vojvoda koji su dobili sve što su tražili, ali nije precizirala niti dala tačna imena.

“Vređali su moju decu”

– Iz nekog razloga nama nije bilo dopušteno da radimo iako pojedini članovi porodice rade upravo to – rekla je vojvotkinja od Saseksa, ali nije znala da pojasni zašto je to bilo tako. Dodala je i kako nije želela da deli fotografije svoje porodice s britanskim medijima i medijskim kućama čiji su čitaoci nazivali njenu decu “slovom N”, odnosno “niggers” (“crnci”, prim.prev.).

Ni tu Megan nije stala, već je nastavila, pa je dodala kako njoj i Hariju nije data nikakva kontrola nad Instagram računom Kennsington Royal, koji su isprva delili s princem Vilijamom i Kejt Midlton, a onda su otvorili sopstveni pod nazivom Sussex Royal.

Povod za ovaj intervju bio je podkast koji je Megan već pokrenula, a koji je nakon prvog emitovanja u kome je bila gošća Serena Vilijams, oborio sve rekorde.

U prvoj kombinacijiMegan nosi belo ukrojeno odelo sa asimetričnim kopčanjem sakoa i to jednim većim crnim dugmetom. U ovoj kombinaciji, Megan je pustila svoju dugu kosu, a šminku i aksesoare smanjila na minimum.

Iako joj je pomogla pomogla stilistkinja Džesika Vilis, Megan je zadržala svoj potpis u svakom stajlingu te je nosila komade u kojima je možemo videti i dok nije pred objektivima. Druga kombinacija donosi prekrasnu Šanel haljinu iz kolekcije luksuznog brenda za jesen 2022.

Haljina je izrađena od tvida, tkanine koja je Šanelov zaštitni znak i s kojom ovaj brend već descenijama oblikuje sofisticirane, bezvremenske komade. Haljina midi dužine bez rukava je crne boje s detaljima bele boje utkanim u odeću.

Treća kombinacija je satenska crna haljina midi dužine sa korsetom u stilu 50-tih godina prošlog veka. Od nakita su tu biseri, koji su savršeno istakli sofisticiranost same haljine. Samo ti biseri koštaju 36.000 dolara.

Vojvotkinja od Saseksa je sve više uključena u aktivizam, pa se tako šuška da će uskoro otvoriti i svoj Instagram nalog na kojem će promovisati sve ono čime se trenutno bavi, što je i radila pre udaje za Princa Harija.

Kako vam se dopadaju ova tri izdanja Vojvotkinje od Saseksa?

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs