EMA VOTSON

KRILA JE SVOJ LJUBAVNI ŽIVOT KAO ZMIJA NOGE, A SAD LJUBI SINA LORDA: Odbijala prosce, pa se odlučila za najbogatijeg

Holivudska glumica Ema Votson deecenijama nije želela da se zna sa kim je u vezi, ai sada više nema problema s pokazivanjem novog ljubavnika.

Vip priča
12:24h Autor:
KRILA JE SVOJ LJUBAVNI ŽIVOT KAO ZMIJA NOGE, A SAD LJUBI SINA LORDA: Odbijala prosce, pa se odlučila za najbogatijeg
Foto: Profimedia

Jedna od najomiljenijih glumica sveta, slatka Britanka Ema Votson, a koja se proslavila ulogom devojčice Hermione o sagi o Hariju Poteru, navodno ima novog dečka s kojim letuje u Italiji.

Naime, Ema (32) je viđena kako se drži za ruke na romantičnom putovanju u Veneciji, a odabranik kojem je pripala čast da je nežno drži i miluje pred objektivima paparaca, pripala je sinu Sera Filipa Grina - Brendanu Grinu.

Ema je zablistala u ležernoj letnjoj crvenoj haljini s cvetićima, a Brendan je bio isto tako ležerno obučen u običnoj plavoj majici. Sudeći prema fotografijama, novi par deluje jako srećno, a neobično je za mladu glumicu da se tako lako dala ‘uloviti’ sa svojim novim ljubavnikom.

Ema Votson
foto: Profimedia

Kao što znamo, glumica nikada nije bila oduševljena idejom da javnost zna sa kime je u vezi. Od početka je krila svoj ljubavni život kao zmija noge, ali čini se kako joj je Brandon sasvim 'pomutio razum'.

Ali, ko je zapravo mladić koji joj je ukrao srce?

Ema Votson
foto: Profimedia

Dakle, radi se o sinu britanskog aristokrate, viteza i lorda Filipa Grina, a koji je uz sve svoje titule i uspešni preduzetnik s ogromnim bogatstvom. Brandon ima 29 godina te je tako nešto mlađi od Eme, ali čini se kako im ta mala razlika u godinama uopše ne smeta. Prvi put je par viđen zajedno u septembru 2021. i to neposredno nakon što je Ema raskinula s bivšim dečkom, Leom Robintonom s kojim je bila dve godine.

Odmah je počelo da se priča o misterioznom mladiću koji se sada nalazi u njenom društvu, ali njegov je identitet dugo ostao misterija. Ipak, čini se kako je veza postala ozbiljna, a Ema se napokon odlučila da se svojim novim ljubavnikom pojavi pred fotografima.

Ema Votson
foto: Profimedia

Inače, iako se šuškalo da je Robinton zaprosio glumicu, ona ga je izgleda odbila te nisu završili zajedno pred oltarom. Pre njega, ljubila je i glumce Roberta Aguirea i Korda Overstrita, kao i milionera IT-jevca Brendana Volisa. Čak se govorkalo da je izlazila i s princem Harijem pre nego što je on završio s Megan Markl, ali ta glasina nikada nije potvrđena.

Ema Votson
foto: Profimedia

Iako su svi Emini muškarci bili bogati i uspešni, za sadašnjeg Brandona se smatra kako će naslediti najveće nasledstvo svog oca. Trenutno se bogatstvo njegove porodice procenjuje na 2.1 milijarde dolara, a Brandonov otac je vlasnik linije modnih brendova poput Dorothy Perkins, Miss Selfridge, Topman i Topshop.

Brandanova porodica živi na relaciji Monako-London, a pre nego što je završio s Emom, Brandon je bio mladi ljubavnik Kejt Mos, a s kojom je bio 2014. kada su ih snimili kako se ljube u javnosti.

1 / 6 Foto: Profimedia

Čini se tako da je Ema na kraju od svih svojih muškaraca odabrala onog najbogatijeg i s najvećim nasledstvom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs