najlepša manekenka

BILA JE KUMA JELENI KARLEUŠI, A JEDNA TRAGEDIJA JOJ JE OBELEŽILA NJEN ŽIVOT: Kako danas živi i izgleda najlepša Srpkinja

Ivana Kukrić je jedna od najpoznatijih srpskih manekenki svih vremena, a zbog nevjerojatne lepote nazivali su je i balkanskom Hali Beri.

Vip priča
09:20h Autor:
BILA JE KUMA JELENI KARLEUŠI, A JEDNA TRAGEDIJA JOJ JE OBELEŽILA NJEN ŽIVOT: Kako danas živi i izgleda najlepša Srpkinja
Životna priča Ivane Kukrić, Foto: Printscreen/Instagram/ ivanakukric

Godinama unazad važila je za jednu od najlepših i najzgodnijih Srpkinja, a modne piste osvajala je iz dana u dan.

Ivana Kukrić je devedesetih bila jedna od najtraženijih i najpopularnijih srpskih manekenki. Nakon uspeha na modnim pistama u Srbiji, otišla je u Milano, a posle nekoliko godina stigla je i do Amerike.

Danas Ivana ima 41 godinu te je srećno udata za bogatog biznismena, ali i ponosna majka. Nekada je žarila i palila srpskom modnom scenom, a onda se probila i do SAD-a i svetskih modnih pista, pa je tako nosila revije za modne kuće Armani i Valentino, a pojavljivala se i u brojnim svetskim fešn časopisima.

Lepu manekenku gledali smo i u spotu Zdravka Čolića za pesmu “Zločin i kazna” gde je svojom lepotom privukla veliku pažnju javnosti.

Ivana Kukrić
foto: Printscreen Jutjub/Zdravko Čolić

I dok je tako izgradila karijeru na kojoj bi joj pozavidele mnoge manekenke, danas živi povučenim životom daleko od očiju javnosti i uživa u porodičnoj atmosferi. Živi u Los Anđelesu sa crnogorskim biznismenom Ivanom Bajkovićem, a sa kojim je pre venčanja u vezi bila pet godina – i uspešno ju je krila od javnosti.

Osim po zanosnom telu, javnost Ivanu pamti i po činjenici da je bila venčana kuma Jeleni Karleuši na njenom prvom venčanju i njena najbolja prijateljica. Iako se danas čini idiličnim, život lepe Ivane nije uvijek bio bajkovit.

Ivana je dugo je bila u vezi sa Dragojem Trišićem, koji je pre par godina ubijen ispred svoje zgrade u Žarkovu. Ivana i Dragoje su bili vereni, ali veza im nije opstala.

Dragoje je bio povezivan sa srpskom mafijom i narko scenom, a par puta je bio uhapšen. Na kraju se zaključilo kako je njegovo ubistvo bilo organizovana likvidacija, a Ivana je ostala u šoku zbog sudbine bivšeg ljubavnika.

Iako danas živi van očiju javnosti, na društvenim mrežama ponosna mama je veoma aktivna i često postavlja svoje fotografije, kao i porodične trenutke sa svojom mezimicom.

Komentari na račun njenog izgleda i dalje su pozitivni, te tako mnogi komentarišu kako se lepa manekenka nije puno promenila i da i dalje izgleda fenomenalno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs