danelin birkhed

MAJKA JOJ SE UBILA KAD JE BILA BEBA, 6 MUŠKARACA RADILO DNK TEST DA UTVRDE KO JE OTAC: Gde je danas ćerka slavne plavuše

Ćerka najfatalnije plavuše Ane Nikol Smit koja je tragično stradala, danas je tinejdžerka, a povodom godišnjice smrti njene majke, pre nekoliko meseci obišla je mesta koja su značila njenoj mami.

Vip priča
17:12h Autor:
MAJKA JOJ SE UBILA KAD JE BILA BEBA, 6 MUŠKARACA RADILO DNK TEST DA UTVRDE KO JE OTAC: Gde je danas ćerka slavne plavuše
Ko je ćerka Ane Nikol Smit?, Foto: Profimedia

Američka glumica, manekenka i Plejboj zečica Ana Nikol Smit bila je najfatalnija plavuša za kojoj su muškarci ludeli, a tragično je izgubila život 8. februara 2007. godine, kada je pronađena mrtva u 30. godini u hotelskj sobi na Floridi.

Prema nalazu obdukcije, Ana Nikol Smit preminula je od trovanja kombinacijom različitih lekova.

Njena ćerka Danelin Birkhed imala je samo šest meseci kada je ostala bez majke.

Danielin danas ima 14 godina, a odgaja je njen biološki otac Leri.

"Danielin je sada tinejdžeka, a ne zna gomilu činjenica o svojoj majci. Kao otac devojke koja je tako mala izgubila majku, pomislio sam, zašto da joj ne pokažem njene početke. Iskreno, ni ja sam nisam znao neke detalje iz njenog života", ispričao je Lari Birkhed.

Ova tinejdžerka je zajedno sa ocem Larijem posetila sva mesta koja su nekada značila njenoj majci. Ona je posetila Meheju u Teksasu, gde je čuvena lepotica provela detinjstvo, a zaputila se i u Los Anđeles gde je prvi put videla stvari koje su pripadale njenoj majci, a koje je menadžment sačuvao nakon smrti.

1 / 7 Foto: Profimedia

Da podsetimo, Ana Nikol Smit bila je jedna od najpoznatijih Plejbojevih zečica, a javnost je šokirala odlukom da se sa samo 26 godina uda za 89-godišnjeg milijardera J. Hauarda Mašhala II.

Njena životna priča nije bila nimalo lepa. Nakon kraha prvog braka s Biilijem Vejnom Smitom, s kojim je dobila sina Danijela, počela je da radi kao striptizeta, a život joj se okrenuo za naglavačke nakon što se skinula za Plejboj.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

U striptiz klubu upoznala je budućeg supruga, 89-godišnjeg tajkuna, a sve vreme je govorila da nije sponzoruša i da nije s njim zbog novca.

-Niko me nikada nije voleo i poštovao kao on. Volim ga zbog toga. Dosta mi je toga da me optužuju da sam sponzoruša. Jednostavno me uzbuđuju staračke pege', izjavila je svojevremeno Ana Nikol, koja je postala udovica nakon nešto više od godine dana braka.

Njen suprug preminuo je od upale pluća, a onda je krenula drama sa sudskim sporovima nakon što je njegov sin utvrdio da brak nije bio važeći, uz tvrdnju da je njegov otac bio prestar i senilan. Taj spor trajao je do njene smrti, a u međuvremenu je starleta počela da pronalazi utehu u narkoticima. Sve gori postao je i njen odnos sa sinom Danijelom ,te ga je u jednom trenutku izbacila iz kuće.

6 muškaraca radilo je DNK analizu

Ona je tada saznala da je trudna, a porođaj su pratile i televizijske kamere. Sve to vreme nije želela da otkrije ko je otac deteta. Čak je i njen advokat Hauard K. Stern priznao pred kamerama da je bio s njom u dugoj vezi, tvrdeći da je on otac devojčice, a onda su se s istim tvrdnjama pojavila još dvojica muškaraca - prvi je bio suprug Zsa Zse Gabor, Frederik Prinz von Anhalt, a drugi njen bivši telohranitelj Aleksander Denk. DNK analiza pokazala je da je otac fotograf Lari Birkhead, s kojima Danijelin danas i živi.

Ana Nikol je bila veoma nesrećna, počela je da se dorgira. Ugojila se, a počeli su i problemi sa sinom Danielom koji je tada bio tinejdžer. Izbacila ga je iz kuće i nastavila da živi sama. Ni u ljubavi nije imala sreće.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

- Sama sam otkako mi je suprug umro. Uglavnom sam kod kuće, ne izlazim. Teško je ići na satanke kada ste stalno kod kuće. Tada vas niko ne želi, objasnila je nekoliko meseci pre nego što je ostala u drugom stanju pa rodila ćerku Denielin. Njen porođaj pratile su televizijske kamere, a mnogi su se pitali ko je otac devojčice. Javljali su se mnogi muškarci koji su tvrdili da dete nije njihovo, ali starleta je kao oca upisala Hovarda Sterna.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Samo tri dana nakon rođenja ćerke Ana Nikol Smit proživela je novu tragediju. Tada 20-godišnji sin Danijel došao je da je poseti pa su se pomirili, a kao znak pomirenja odlučio je da prespava u njenoj bolničkoj sobi, u kojoj su ga ujutro pronašli mrtvog.

Smrt je nastupila predoziranjem. Sve to dovelo je starletu u teško psihičko stanje, te je sve češće razmišljala o smrti, a njene suicidalne misli obistinile su se 8. februara 2007. godine, kada je pronađena mrtva u sobi 607 hotela Hard Rock na Floridi.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs