NAPOKON U JAVNOSTI

ČESTITALA USKRS I OBJAVILA FOTOGRAFIJU KOJA DAJE NADU U BOLJE SUTRA: Veliki povratak princeze Šarlin! (FOTO)

Nakon više od pet meseci van javnog života, Šarlin od Monaka se u martu vratila u Kneževinu. Tada je princeza, koja je odsustvovala zbog „izražene psihičke i fizičke iscrpljenosti”, u saopštenju porodice najavila da će nastaviti sa svojim službenim aktivnostima. Sada se pojavila na portretu na kome pozira sa najmilijima, što je podelila na Instagram profilu.

Vip priča
Autor:
ČESTITALA USKRS I OBJAVILA FOTOGRAFIJU KOJA DAJE NADU U BOLJE SUTRA: Veliki povratak princeze Šarlin! (FOTO)
princeza Šarlin, Foto: Profimedia

Princeza Šarlin objavila je prelepu fotografiju na kojoj se pojavljuje sa svojim suprugom princom Albertom i njihovim blizancima Žakom i Gabrielom, koji imaju 7 godina. Na fotografiji porodica pozira sa zecom i uskršnjim jajima kao dekoracijom, i bazenom kao pozadinom. Odeveni u svetlu odeću neutralnih tonova, želeli su da se ponovo zajedno pojave kako bi čestitali Uskrs.

Kratkim pozdravom „Srećan Uskrsˮ princeza je čestitala praznike svojim pratiocima, šireći i poruku koja ima za cilj da stane na put glasinama o bračnoj krizi koje su je pratile poslednjih meseci. Šarlin je takođe podelila još dve fotografije u odeljku Story i treću na kojoj se može videti kako porodica prisustvuje misi. Erik Maton, službeni fotograf Grimaldija, dobio je zadatak da ovekoveči ove svečane trenutke.

Otkako je Šarlin primljena u Clinic Les Alpes, luksuzni centar smešten u planinama Montrea, malo je bilo vesti o njoj i njenom zdravstvenom stanju. Pre nego što je sredinom marta javno obznanila svoj povratak u palatu, izdala je saopštenje iz ovog centra za oporavak u kome potvrđuje da će se pojaviti kao protagonistkinja šestog izdanja Blitz mange (stripa), da bi se nakon nekoliko dana zaputila kući.

Prošlog novembra Šarlin je ušla u ovu kliniku, tako da nije mogla da proslavi Božić sa svojom porodicom, niti rođendan svoje dece, pa ni svoj. Sada kada se vratila kući, verovatno ćemo je ponovo viđati na sličnim fotografijama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs