DA LI STE ZNALI?

SPAVALA SA PRIJATELJEM SVOG SINA,IDE U SAJENTOLOŠKU CRKVU, UNIŠTAVA MUŽA OD PRVOG DANA: Svi skandali Džejde Pinket Smit!

Džejda Pinket Smit ovih je dana ponovo glavna tema razgovora, ali ne zbog svoje plemenitosti. Donosimo sve kontroverze supruge Vila Smita.

Vip priča
Autor:
SPAVALA SA PRIJATELJEM SVOG SINA,IDE U SAJENTOLOŠKU CRKVU, UNIŠTAVA MUŽA OD PRVOG DANA: Svi skandali Džejde Pinket Smit!
Tom Kruz i Džejda Pinket Smit, Foto: Profimedia

Glumica i supruga Vila Smita, Džejda Pinket Smit, česta je tema razgovora, ali najčešće zbog brojnih kontroverzi s kojima je povezuju. Najnovija je ona koja je upravo zbog nje nastala na dodeli Oskara zbog šamara, ali prašina se oko Džejde Pinket Smit podizala već mnogo puta.

Pitanja o njenom odnosu s Tupakom Šakurom postavljaju se i decenijama nakon smrti poznatog repera. I sama je priznala da ih je povezala – droga. 'Kad sam prvi put upoznala Paka, kad smo se prvi put sreli, bila sam dilerka', prisetila se Džejda u gostovanju na Sway's Universeu.

'Naš odnos bio je preživljavanje', opisala je tada. Mediji su 1995. godine pisali i da je jednom prilikom platila 100.000 dolara kako bi pomogla da izvuče Šakura iz pritvora u kojem je završio zbog optužbi za seksualno zlostavljanje.

O njihovom se odnosu i danas priča, posebno zato jer njen je njen suprug Vil Smit priznao da je ljubomoran na pokojnog repera. 'Na početku naše veze mučio me njihov odnos', napisao je Vil u svojoj autobiografiji objašnjavajući da, 'iako nikada nisu bili intimni, njihova ljubav jedno prema drugom je legendarna.'

Smitove su povezivali i sa sajentologijom. Američka glumica Lija Remini je oiujavia pre pet godina u intervjuu za The Daily Beast da je Džejda članica sajentološle crkve Rona Habarda. 'Vila nikada tamo nisam videla, ali Džejdu jesam', rekla je tada Remini.

Par je 2008. godine osnovao i osnovnu školu 'New Village Leadership Academy', a nakon što je škola propala, jedan do bivših profesora rekao je da su učenike podučavali na temelju udžbenika iz sajentologije.

Džejda i Vil našli su više puta na udaru kritika zbog načina na koji vaspitavaju svoju decu. Prašina se podigla 2014. godine kada su objavljene fotografije na kojima njihova, tada 13-godišnja, ćerka Volou pozira sa sedam godina starijim Mouzesom Ariasom, bez majice. Džejda se tada branila rečima 'da nema ničeg seksualnog u toj slici ili toj situaciji'.

'Nisam konvencionalni roditelj, na šta sam jako ponosna', rekla je tada u svoju obranu, objašnjavajući da su Smitovi vrlo otvoreni po pitanju raznih tema.

Da je nekonvencionalni roditelj, Džejda je dokazala i kada je imala aferu sa sinovljevim prijateljem i reperom Augustom Alsinom. Reper je otkrio da su u kratkoj vezi bili 2015. godine, dok su Džejda i Vill živeli odvojeno. On je tada imao 22 godine, a glumica 43.

Nakon tog otkrića, Džejda Pinket Smit sela je s Vilom Smitom za famozni crveni sto u svojoj emisiji 'The Red Table Talk' i priznala da joj je 'bilo potrebno neko ozdravljenje'.

Smit je podelio svoju stranu priče i rekao da nikada nije dao svoj blagoslov za vezu s mladim reperom, kao što je Alsin tvrdio. Snimak tog razgovora ubrzo je postao viralan, kao i snimak Džejdine reakcije nakon što je njen suprug na dodeli Oskara ošamario komičara Krisa Roka jer se našalio na račun njene alopecije.

Džejdi je fizički napad na komičara bio smešan, a suprugu je i aplaudirala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs