i danas ima posledice!

KUPIO JE SVE KARTE ZA KONCERT KAKO BI PEVALA SAMO ZA NJEGA: Najluđa ljubavna priča naše estrade, posvađao ju je s kumom

Priča Goce Tržan s početka karijere svakako predstavlja najluđu ljubavnu priču naše estrade

Vip priča
Autor:
KUPIO JE SVE KARTE ZA KONCERT KAKO BI PEVALA SAMO ZA NJEGA: Najluđa ljubavna priča naše estrade, posvađao ju je s kumom
Najluđa ljubavna priča naše estrade, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Pevačica Goca Tržan zakazala je 2001. godine svoj solistički koncert u Sava Centru, a sve karte je kupio njen tadašnji dečko, biznismen Dejan Dragojlović. Želeo je da peva samo za njega.

- Da je to istina, mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su sklonjene karte za Centar Sava. Za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marketinškom triku. U tom trenutku ja sam izdala album "Želim da se promenim". Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu - objasnila je Goca tada u emisiji "Iz profila".

Goca i Gane Pecikoza prekinuli su saradnju nakon njegovih izjava o navodnom marketinškom potezu pevačice. Inače, Pecikoza je Goci bio menadžer, ali i kum.

Goca Tržan
foto: Antonio Ahel/ATA

Ta ljubav nije opstala, a izgleda da su umesto lepih uspomena, ostale ozbiljne trume. Naime, Goca je 2017. godine pričala o veoma teškom periodu u emotivnom životu, pre braka sa Ivanom Marinkovićem, iako nikada nije rekla od koga je pretrpela nasilje. Međutim, mnogi su baš Dragojevića povezali sa tom pričom.

Goca Tržan
foto: Kurir / Dragana Udovičić

- Ne zanima me da li se on našao u priči, nije to nešto što me brine. Da sam htela da se zna ko je on, rekla bih otvoreno. To je deo mog života, moje ličnosti, onoga što smatram da sam preživela i da me je nečemu naučilo. Nije bitno ko je to uradio, nego da sam preživela i kako sam se izborila - govorila je Goca tada za medije.

Inače, Dragojević je bio uhapšen u okviru akcije "Kraba", jer se sumnjalo da je umešan u malverzacije sa nabavkom uređaja u Institutu za onkologiju u radiologiju. Međutim, oslobođen je optužbi 2016. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs