ZAŠTO JE RAZVOD TOLIKO DUGO TRAJAO?

DESET GODINA OD PREVARE O KOJOJ JE BRUJAO CEO SVET: Marija Šriver i Arnold Švarceneger su od danas zvanično razvedeni!

Nakon više od decenije razdvojenosti, Arnold Švarceneger i Marija Šriver sada su i zvanično razvedeni

Vip priča
Autor:
DESET GODINA OD PREVARE O KOJOJ JE BRUJAO CEO SVET: Marija Šriver i Arnold Švarceneger su od danas zvanično razvedeni!
Arnold Švarceneger i Maria Šriver, Foto: Profimedia

Prema pisanju stranih medija slavni par koji živi odvojeno već više od decenije sada je konačno finalizirao razvod svog braka. Razvod je vodio privatni sudija koji je ranije ovog meseca potpisao konačnu dokumentaciju, međutim prema pravilima Vrhovnog suda koji zahteva da slučaj preda nadležni sudija, brak je okončan tek ove nedelje.

Razvod je potrajao dugi niz godina velikim delom zbog kompleksnog sporazuma o imovinskoj nagodbi. Iako su konačni detalji poverljivi, TMZ piše kako je velika verovatnoća da će par procenjenih 400 miliona dolara podeliti po pola.

Sada bivši par, koji je u brak stupio 1986. godine, nisu imali sklopljen predbračni ugovor.

Početak kraja njihovog braka bio je trenutak kada se saznalo da je Arnold pre 24 godine začeo dete s njihovom nekadašnjom domaćicom Mildred Binom. Bivši guverner Kalifornije krio je činjenicu da je bio Džozefov otac 15 godina, a Mildred je tvrdila da je dečak sin njenog sada bivšeg supruga Rogelija Bina.

Džozefova velika sličnost s ocem navela je Mariu Šriver da ispita Mildred o detetovom pravom ocu, a ona je na kraju istinu priznala dopisniku NBC Njuza.

Ubrzo nakon toga Marija i Arnold su odlučili da se raziđu.

'To je vrlo teška situacija za njega. isto tako to je vrlo teška situacija za moju decu. Vrlo teška situacija za moju porodicu. Bilo je teško svima. Ali to se dogodilo i sada to moramo da pronađemo način da krenemo dalje' rekao je Arnold Hauardu Sternu 2015. godine.

Zvezda filma 'Terminator' sa svojom sada već bivšom suprugom ima četvoro dece - Ketrin (32), Kristinu (30), Patrika (28) i Krostofera(24). Iako su oboje od razlaza bili u vezama s drugima, bivše supružnike često viđamo u zajedničkim izlascima s decom, a često bi im se pridruži i Džozef koji sada radi na tržištu nekretnina.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs