zverka je gotov!

BIVŠA DEVOJKA KRISA NOTA OTKRILA STRAVIČNE DETALJE NJIHOVE VEZE: Nikada u životu se nisam toliko plašila! (FOTO)

Nakon što su ovih dana u Holivud Riporteru dve žene otkrile da ih je seksualno zlostavljao glumac Kris Not kojeg svi znamo kao Zverku, saznalo se da, uprkos njegovom negiranju, to nisu prve takve optužbe. I njegova bivša devojka, supermodel 70-ih Beverli Džonson, još je 1995. izrekla teške optužbe na račun holivudskog glumca

Vip priča
Autor:
BIVŠA DEVOJKA KRISA NOTA OTKRILA STRAVIČNE DETALJE NJIHOVE VEZE: Nikada u životu se nisam toliko plašila! (FOTO)
Kris Not i Beverli Džonson, Foto: Profimedia

Nije dugo trebalo da se nakon jučerašnjih medijskih članaka, u kojima dve žene optužuju američkog glumca i zvezdu serije 'Seks i grad' Krisa Nota da ih je silovao, s dna fioke izvade neki stari tekstovi. Tačnije tekstovi i sudski spisi iz 1995. kada je jednako teške optužbe na njegov račun uputila Beverli Džonson, supermodel 70-ih i Zverskina bivša devojka.

U tekstu, koji je tada objavio The National Enquirer, a čije je slike na Instagramu objavio profil Diet Prada, izrečene su optužbe Beverli Džonson na račun njenog bivšeg partnera Krisa Nota, s kojim je bila od 1990. do 1995. Kako je tvrdila, tokom tih pet godina nekoliko ju je puta premlatio, ali i pretio smrću, i to zivkajući je i 25 puta dnevno na telefon, pretio je da će je unakaziti, ali i ubiti njenog psa.

Mediji su tada pisali i kako se Beverli poverila prijatelju i rekla: 'Nikada u životu se nisam toliko plašila kao sada. Jednostavno ne mogu da verujem da se neko, ko je bio tako divan i nežan, pretvorio u takvog ludaka.'

Beverli Džonson navodno je pokušala da dobije i zabranu prilaska bivšem dečku, koji je tada imao glavnu ulogu detektiva Majka Logana u televizijskoj hit seriji 'Zakon i red', ali on je sve negirao i protiv njega nikada nije podignuta kaznena prijava.

U članku postoje i izjave nekoliko izvora bliskih bivšem paru: 'Kristofer je bio užasno ljubomoran ako bi Beverli pričala s drugim muškarcem. Poludeo bi i optužio je da flertuje. Vremenom, verbalne su se uvrede pretvorile u fizičko nasilje.'

Taj isti izvor potvrdio je i da je 1991. godine došlo do incidenta u kojem je Not nekoliko puta zaredom šakom udario Beverli Džonson u glavu i to nakon što su se zajedno vratili kući s jedne njujorške zabave.

Iako joj se nakon svega izvnio i rekao da ju više nikada neće povrediti, nasilje se nastavilo, zbog čega je Beverli Džonson ostavila glumca u oktobru 1993. godine, ali u javnosti su se zajedno pojavljivali sve do 1995. godine.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs