tokične veze

OD LJUBAVI DO MRŽNJE LINIJA JE TANKA: Ovih 5 slavnih parova su se svađali na krv i nož u javnosti!

Pogledajte koji slavni parovi su imali turbulentan kraj ljubavi

Vip priča
11:05h Autor:
OD LJUBAVI DO MRŽNJE LINIJA JE TANKA: Ovih 5 slavnih parova su se svađali na krv i nož u javnosti!
Foto: Profimedia

Raskidi slavnih ličnosti privlače veliku pažnju javnosti, a mi vam u nastavku donosimo one najburnije, koje su u punile medijske stupce skandalima i javnim iznošenjem "prljavog veša".

Alis Evans i Joan Grifid

Britanska glumica Alis Evans (53) je u januaru ove godine objavila na Tviteru da ju je ostavio suprug Joan Grifid (48).

Od tada glumica često obaveštava svoje fanove o svemu što se između njih dešavalo, a priznala je i kako je razmišljala o samopovređivanju jer je bila u lošem psihičkom stanju zbog razvoda.

Opružila ga je da ju je prevario sa svojom sadašnjom devojkom Bjankom Valas, a naglasila je kako je to "najgora noćna mora svake žene".

Alis Evans i Joan Grifid
foto: Profimedia

Sa druge strane on o svemu ćuti, a kako je jednom rekao, Bjanka mu je vratila osmeh na lice.

Anđelina Džoli i Bred Pit

Jedan od najpoznatijih razvoda koji se odigrao pred očima javnosti jeste između bivšeg holivudskog para Andželine Džoli i Bred Pita. Najpre teška brakorazvodna parnica, pa borba za starateljstvo nad šestoro dece i dalje traje, punili su naslovne strane svetskim medija.

Njihovi fanovi zato imaju uvid u svaki detalj njihovog razvoda koji je okonačn 2016. godine. I danas ne prezaju da jedno drugo javno ocrne.

Anđelina Džoli, Bred Pit i Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Anđelina je Breda optužila da je alkoholičar.

Madona i Gaj Riči

Kraljica POPA i slavni britanski režiser još jedan su par koji je prošao težak razvod. Razišli su se 2008. godine nakon osam godina braka, a nije im dugo trebalo da "razvežu jezik".

Riči je odmah nakon razvoda rekao kako mu je preko glave konstantna drama naglasivši da je njihov zajednički život postao prava "sapunica".

Sa druge strane, Madona je rekla da im brak nije više bio romantičan kao nekada.

Najviše je patio njhivo sin Roko koji je želeo da živi sa ocem. Majku je odbio i preko suda, iako se ona godinama kasnije borila za to da ga vrati.

Madona i Gaj Riči
foto: Profimedia

Kejti Prajs i Piter Andre

Zajedno su bili četiri godine i dobili dvoje djce, a njihove svađe i dalje traju.

Rastali su se 2009., a Kejti je nakon toga rekla kako ju je Andre ostavio jer mu se nije sviđalo koliko pije, te je tetovažu s njegovim imenom prekrila s velikim slovom X.

Kejti Prajs i Piter Andre
foto: Profimedia

Piter je pak bio nešto mirniji oko iznošenja detlajamedijima, jer ne želi da to njegova deca kasnije čitaju.

Alek Boldvin i Kim Besindžer

Njihov razvod usledio je nakon devet godina zajedničkog života 2001., a Kim je o svemu progovorila nakon nekoliko godina, priznavši da je bio javan i grozan.

Njihova borba oko starateljstva nad ćerkom Ireland trajala je četiri godine, a u tom periodu procureo je i snimak u kojoj Alek svoju ćerku naziva "bezobraznom prasicom".

Alek Boldvin, Kim Besindžer
foto: Profimedia

Bivši par je izgladio odnos,ali tek nakon dosta godina. Sam glumac je rekao kako je svestan koliko je sam bio uzrok problema koje je imao sa ćerkom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs