saznajte više

OGLASIO SE BIKOVIĆ: Evo šta je rekao najpoželjniji glumac nakon skandaloznih prozivki čak dve bivše devojke! (FOTO)

Oglasio se Miloš Biković, nakon što su danas čak dve njegove bivše devojke iznele skandalozne izjave o njihovom emotivnom iskustvu sa popularnim glumcem...

Vip priča
09:26h Autor:
OGLASIO SE BIKOVIĆ: Evo šta je rekao najpoželjniji glumac nakon skandaloznih prozivki čak dve bivše devojke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Danas je kao bomba u medijima odjeknula ispovest Arine Vološine, ruske plesačice, za čiju se emotivnu vezu sa Milošem Bikovićem saznalo pre nešto više od tri meseca. Ona je naime Miloša predstavila bezosećajnim egocentrikom, koji ne mari za tuđa osećanja.

"Više od godinu dana nisam živela svoj život, jer sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o njegovom imidžu, ugledu, ali nažalost slika na ekranu ne odgovara onoj u stvarnosti. Posebno je zabrinjavajuće što čovek na svakom koraku spominje Boga. Gajila sam poslednju nadu da u njemu postoji nešto ljudskosti, ipak 31. jula iluzija se raspršila. Bio je izuzetno grub. U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, predložila sam da to demantujem, a on je rekao da ako su mediji već shvatili da smo zajedno, nećemo se više skrivati. Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori", započela je svoju ispovest Arina i dodala da je glumac tokom njihove veze mislio samo na sebe.

Iza Arininih reči čvrsto je stala i druga bivša devojka Miloša Bikovića, manekenka Barbara Tatalović, koja već neko vreme iznosi suptilno svoje ne baš tako pozitivno iskustvo u vezi trenutno najpoželjnijeg muškarca u Srbiji, a i šire.

Nakon što su obe iznele identičan stav, mišljenje javnosti brzo se podelilo, društvene mreže su se podelile u dva tabora, one za i protiv Miloša Bikovića, a njegov glas fanovi su iščekivali čitavog dana.

U svom maniru, potpuno očekivano, oglasio se Miloš Biković. Naime, glumac koji svoju intimu bira da zadrži za sebe oglasio se samo jednim duhovitim komentarom na "twitteru" jasno stavivši do znanja da se ovom temom neće detaljnije baviti.

- Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića - napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs