LUKSUZ

Kad slavne zvezde okite kuće spolja, to ovako izgleda: Eksterijer o kojem sanjamo! (FOTO)

Kim Kardašijan nije preterivala s ukrasima, ali njena sestra Kajli Džener dala je sebi oduška, a porodica Kardašijan i inače je poznata po raskošnom božićnom uređenju i slavlju. Ipak, Dženifer Garner je svoju iznajmljenu vilu napravila najuočljivijom za nadolazeće božićne praznike.

Vip priča
14:44h Autor:
Kad slavne zvezde okite kuće spolja, to ovako izgleda: Eksterijer o kojem sanjamo! (FOTO)
Foto: Profimedia

Slavni su iskoristili nadolazeće praznike kako bi se takmičili ko će upečatljivije ukrasiti svoju raskošnu vilu, a neki su i preterali.

Kim Kardašijan i Kanje Vest svoj dom vredan 60 miliona dolara u kalifornijskom gradu kalabasasu prilagodili su svom minimalističkom stilu. Stavili su na drva koja okružuju njihovu kuću lampice s belom svetlošću.

Jelka od 7 metara krasi palatu kraljice Elizabete: Da li je ovo do sada najlepša dekoracija koju ste videli? (FOTO)

foto: Profimedia

Kajli Džener živi u vili u kvartu Holmbi Hils u Los Anđelesu koja se procenjuje na 16 miliona dolara, a nalazi se u blizini njene sestre Kim, ali i Kortni, Kloi kao i brata Roba i majke Kris. Kajli je odlučila malo raskošnije da ukrasi svoje imanje pa se tako kod nje žute lampice nalaze na živoj ogradu, drveću i kući.

foto: Profimedia

Pevačica i voditeljka Džesika Simpson odlučila se za veselije, šarene lampice na svom domu vrednom 11,5 miliona dolara u kalifornijskom gradu Hiden Hils. Ipak, nije preterivala s količinom ukrasa pa ih je stavila samo na ivice krova i pojedino drveće.

foto: Profimedia

Čini se kako je glumica Dženifer Garner nadmašila sve ostale zvezde izgledom svoje vile u Los Anđelesu koju unajmljuje i u njoj živi s troje dece koje je dobila s bivšim mužem Benom Aflekom. Prekrila je delove kuće i žive ograde žutim i šarenim lampicama čija se ljubičasta svetlost posebno isticala.

foto: Profimedia

Kejt Hadson komšinica je Dženifer u kvartu Pacifik Palisades u Los Anđelesu, a poseduje dve kuće koje se nalaze jedna uz drugu. Kejtje kupila dom u kojem je odrasla za 5,5 miliona dolara 2003. i devet godina kasnije i kuću do nje za 5,3 miliona dolara. Glumica je stavila dosta lampica na ogradu pri ulazu u dvorišta te na kuće, ali sve su žute i crvene boje, pa ne izgleda toliko preterano ukrašeno.

Denis Kvejd bio je najskromniji pri širenju prazničnog duha, a i njegova se kuća čini mnoge manje raskošna od onih ostalih zvezda. Glumac je odlučio da ne preteruje i stavio je bele lampice na svoj dom.

foto: Profimedia

Kako se vama dopadaju ove dekoracije?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs