Neverovatno

Poznati fudbaler godinama vodio dvostruki život: Supruga otkrila surovu tajnu!

Sasvim je neverovatno da je tako poznata osoba mogla godinama da skriva jednu porodicu od druge

Vip priča
Autor:
Poznati fudbaler godinama vodio dvostruki život: Supruga otkrila surovu tajnu!
Foto: Profimedia

Bivša supruga poznatog fudbalera Patrisa Evra doživela je šok kad je saznala da ju je suprug prevario s drugom ženom, piše The Sun. Međutim, pravi hladan tuš je usledio kada je saznala da francuska legenda ima s ljubavnicom i dvoje dece.

Sandra (39) je novinarima rekla da je saznala da je Patris u Las Vegasu pre nekoliko godina upoznao doktorku Garijelu Birli (32).

Ubrzo nakon toga su stupili u ljubavnu vezu, iako je Patris bio u braku sa Sandrom s kojom ima dvoje dece. Patris(39) je nastavio da se viđa sa Gabrijelom i kada su se vratili u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Gabrijela, njena sestra Rebeka (36) i majka Maria (56) su odletele u Brazil da bi videle Evru kako igra za Francusku na Svetskom prvenstvu 2014. Na društvenoj mreži su postavili fotografiju na kojoj se može videti da su na utakmici koja se igrala protiv Ekvadora.

Sledeći dan Sandra je pozirala u majici francuske reprezentacije s brojem 3, kakvu nosi njen suprug.

foto: Profimedia

Prošle nedelje Sandra je otkrila da su ona i Patris na putu ka razvodu nakon 25 godina zajedničkog života. Evra je napustio porodični dom u Parizu u januaru kako bi radio za Sky Sports, a sad živi s modelom Margaux Alexandrom (25).

Sandra, koja je upoznala Evru kad su imali 14 godina izjavila je:

"Patris je jedini muškarac kojeg sam ikad volela, a prema meni se poneo okrutno."

Prošle noći, izvor blizak Evrinoj porodici u Ujedinjenom Kraljevstvu je kazao: -

"Sandra će se slomiti nakon ovoga. On je vodio dvostruki život i varao je godinama. Njena deca imaju polubrata i polusestru. To je neverovatna situacija, "piše The Sun.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs