pogledajte

Prelepa na majku: Sijena Miler napokon pokazala svoju ćerku i otkrila kako provode vreme u izolaciji! (FOTO)

Sijena Miler napokon pokazala svoju prelepu ćerku!

Vip priča
Autor:
Prelepa na majku: Sijena Miler napokon pokazala svoju ćerku i otkrila kako provode vreme u izolaciji! (FOTO)
Sijena Miler, Foto: Profimedia

Jedna od najlepših britanskih glumica, Sijena Miler uspela je da sačuva svoju ćerku od svetlosti refletora više od šest godina...Sve do sada.

Sijena Miler je ćerku Marlou dobila iz veze sa glumcem Tomom Sturidžem. Par se rastao nedugo posle rođenja prelepe devojčice ali su ostali u dobrim odnosima, čak su i vreme koje su proveli u izolaciji zbog pandemije korona virusa proveli zajedno.

Poslednjom objavom ostavila sve bez teksta: Ketrin Zita-Džouns (50) u prvi plan stavila dekolte! (FOTO)

Sijena je nakon šest godina, odlučila da pokaže svetu svoju naslednicu i to za britanski Vog. Naime, u editorijalu, jedna od fotografija je Sijena sa svojom ćerkom u dvorištu svoje kuće u Njujorku, u kojoj se obe ljuljaju na ljuljaškama.

Moramo se složiti da je malena Marlou isti majka.

Ova rubrika je posvećena poznatim ličnostima i pokazuje kako one provode vreme u kući za vreme karantina.Osim Sijene, u ovoj rubrici su se našli i Prijanka Čopra i Nik Džonas, Riki Martin i drugi.

Sijena je u intervjuu za poznati magazin otkrila da živi u iznajmljenoj kući u Njujorku, da dane provode učeći, čisteći kuću, čitajući knjige, slagajući pazle i gledajući filmove. " Pravimo mini festivale najboljih reditelja ikada", rekla je Sijena tom prilikom.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs