Postoje i takve vrste ljudi

Ljubav prema deci jača od svađe: 5 holivudskih parova koji se odlično slažu posle razvoda! (FOTO)

Nema ništa prljavije od razvoda na holivudski način. Ali postoje i izuzeci. Ovo su parovi koji su razmirice ostavili po strani zbog ljubavi prema deci

Vip priča
Autor:
Ljubav prema deci jača od svađe: 5 holivudskih parova koji se odlično slažu posle razvoda! (FOTO)
Foto: Profimedia

Orlando Blum i Miranda Ker

Uprkos razvodu, par je ostao ujedinjen oko odgoja svog sina Flina. Miranda Ker je u nekliko navrata izjavljivala kako je blagoslovna što je tako dobrog čoveka izabrala za oca svog deteta.

"Mi volimo jedno drugo i ostaćemo u životima jedno drugog dok ne umremo," izjavio je Orlando Blum nakon razvoda.

foto: Profimedia

Denifer Lopez i Marko Entoni

Nakon razvoda, par je još uvek nastupao zajedno. Kao odraz međusobnog divljenja, par je odlučio da zajedno vaspitava decu. I dalje na društvenim medijima rado dele komplimente jedno drugom.

foto: Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Garner

Nakon 10 godina braka, par se razveo. Par je dugo bio u procesu razvoda. Za to vreme Aflek je pokušavao da se odvikne od poroka kao što su droga i alkohol, a Dženifer je bila velika podrška. Zajedno i dalje brinu o 3 dece, iako je razvod finalizovan 2017. godine, a Ben već našao ljubav u mladoj Ani de Armas.

foto: Profimedia

Kris Martin i Gvinet Paltrou

Razveli su se nakon 10 godina braka i dvoje dece. Sada, Gvinet tvrdi da joj je Kris Martin poput brata i trudi se da budu što više zajedno. Nisu hteli da deca prolaze kroz pakao razvoda pa su sačuvali jake odnose. I danas uživaju u porodičnom vremenu, a društvo im pravi novi muž Gvinet Paltrou, kao i devojka od Kris Martina.

foto: Profimedia

Demi Mur i Brus Vilis

Par se razveo pre 20 godina, ali i dalje su podrška jedno drugom. Tokom ovih 20 godina, uspešno vaspitavaju tri kćerke, a čak su i izolaciju zbog korona virusa proveli zajedno i to bez Brusove nove supruge.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs