Turbulentan odnos

Uvek mu je pomagala, nije mu uzela ni dinar: Priča o braku Deniz Ričards i Čarlija Šina! (FOTO)

Bivšeg supruga Deniz Ričards je napustila kad je bila u šestom mesecu trudnoće. U međuvremenu se brinula i za njegovu decu iz drugog braka, pojavljivala se u njegovim serijama, a sada joj- za hvala - ne plaća čak ni alimentaciju...

Vip priča
11:58h Autor:
Uvek mu je pomagala, nije mu uzela ni dinar: Priča o braku Deniz Ričards i Čarlija Šina! (FOTO)
Deniz Ričards i Čarli šin, Foto: Profimedia

Bivši supružnici su imali turbulentan brak, a ni nakon njega nije bilo mirnije... Naime, zahvaljujući brojnim porocima glumca Čarlija Šina (54), njegova bivša supruga Deniz Ričards (49) prošla je "sito i rešeto". Trenutno se nalaze usred parnice za alimentaciju, ali zvezda rijaliti serije "Real Housewives of Beverly Hills", ne želi da dopusti da njihove razmirice negativno utiču na njegov i odnos njihovih ćerki.

Par ima dve devojčice Sem (16) i Lolu (14), a rastali su se kada je Deniz bila u šestom mesecu trudnoće s mlađom ćerkom. Tad je Čarli bio u najžešćoj fazi opijanja i drogiranja.

Najfatalnija glumica na svetu: Obolela od mentalne bolesti, a najveća ljubav joj nikad nije bila uzvraćena! (FOTO)

Osim dve zajedničke devojčice, Deniz je 2011. godine usvojiča još jednu devojčicu - Eloiz (8).

Sudsko natezanje oko alimentacija počelo je još početkom 2020. pre pandemije i zatvaranja života kakvog poznajemo. U Njujorku je saznala da je Čarli javno prokomentarisao njene navode sa suda kako joj duguje 450.000 dolara alimentacije. Svoju bivšu suprugu Šin je javno nazvao "kukavicom".

30 godina volela monstruma, umrla pred venčanje: Najkontroverznija ljubavna priča svih vremena! (FOTO)

Javne optužbe

"Kukavicom me nazvao zbog čega!? Morala sam da navedem nešto na sudu, jer je on to tražio", rekla je Deniz. "On je podneo tužbu i ti si morala da navedeš odbranu, zbog njegovog zahteva", rekao je njen sadašnji suprug Aron Pajpers.

Natezanje oko alimentacije traje već dugo, Šin je u avgustu 2018. podneo zahtev da mu se promeni alimentacija koju plaća Deniz, ali i trećoj bivšoj ženi Bruk Miler.

Tvrdio je da ne može da plaća mesečne iznose jer nema posla za njega.

Zbog tog njegovog zahteva Deniz je priložila deklaraciju o prihodima i troškovima, tvrdeći da joj bivši suprug za izdržavanje njihove dve ćerke duguje gotovo pola miliona dolara.

Tom prilikom Deniz je utvrdila da je Šin potrošio i ogromnu količinu novca dobijenu od prodaje udela u seriji "Dva i po muškarca". Glumica tvrdi da je potrošio čak 24 miliona dolara, a njihovoj deci od 2016. duguje 450.000 dolara, dok je na odrasle članove porodice i sebe potrošio mnogo više.

Briga za decu

Ričards se otvorila u poslednjoj epizodi rijaliti serije emitovane na kanalu Bravo, gde je iznela ovu pravnu zavrzlamu oko finansijskog izdržavanja dece, odnosno imala je potrebu da razjasni da nije ona ta koja je išla za "uterivanjem" novca.

"NISAM JA NJEGA TUŽILA JER MI NIJE PLAĆAO. NIJE MI BILA NAMERA DA KAŽEM NI REČ. ON JE PODNEO TUŽBU, REKAVŠI DA VIŠE NE ŽELI DA PLAĆA NIŠTA, IAKO MI VEĆ NEKO VREME UOPŠTE NIŠTA NIJE PLATIO".

Isto tako navela je da želi da izbegne ročišta na sudu, jer zna da će se taj proces odužiti i da će se u njega morati umešati i ljudi sa strane. "A to je nešto što će devojčice moći da čuju", zabrinuta je Deniz.

"Ako ne želi da daje novac za decu, to je njemu na savest. Ali bilo bi lepo da ne kaže ništa negativno o meni da to deca mogu da čuju", rekla je Deniz u razgovoru s novim suprugom Aronom s kojim je u braku od 2018.

Turbulentan odnos

Deniz i Čarli su se upoznali na snimanju filma "Poverljivo", 2000. godine, ali su vezu započeli tek godinu kasnije kada je ona gostovala u njegovoj seriji "Svi gradonačelnikovi ljudi". Venčali su se 2002. godine, ali već u martu 2005. bilo je gotovo, Deniz je zatražila razvod. Sve kasnije o njihovom odnosu nije nimalo lepo, koliko god se ona trudila da to sakrije od javnosti.

O njegovim preljubama, problemima s drogom i alkoholom znao je celi svet. Deniz i Čarli uprkos svemu ostali su dobri, ona se pojavljivala i u njegovoj seriji "Anger Management" 2012. godine, a glumica je čak privremeno brinula za sinove blizance koje je Šin dobio s trećom suprugom Bruk ;Miler. Tada četverogodišnjaci - Bob i Maks, zbog preporuke socijalne službe, morali su da napuste majčin dom zbog njene konzumacije droge.

DENIZ JE TU USKOČILA I PREUZELA BRIGU O DEČACIMA DOK IM SE MAMA I TATA NE OTREZNE.

Nakon svega što je učinila za svog bivšeg, Deniz je očigledno - i s pravom - povređena, u epizodi Domaćice s Beverli Hilsa ispričala je i kako je mogla Čarliju da uzme pola bogatstva. Naime, nisu potpisali nikakav predbračni ugovor pa je, prema američkim zakonima, imala pravo na polovinu svega što je zaradio. "I nisam to uradila, jer nisam pohlepna prokleta kučka", ljuti se Deniz.

Nikad ružno o tati

Ali uprkos ovoj najnovijoj drami, koju prolazi zahvaljujući svom bivšem suprugu, Deniz je odlučila da neće da daje nikakve negativne komentare o Čarliju pred njihovim ćerkama.

"Iako je to Čarli Šin, on je i dalje njihov tata. Nikad nisam ružno govorila o njemu i želim da on bude deo njihovih života. Upoznala sam mnogo žena koje su se zabavljale s Čarlijem i mnoge od njih imaju probleme sa svojim očevima. Ne želim da to bude slučaj i s našim curama", objasnila je glumica.

Sadašnjeg supruga Arona upoznala je 2017. koji je podržava i u vaspitanju njene tri ćerke, najmlađu je i on usvojio, a Deniz je otkrila kako joj je trebalo neko vreme prilagođavanja na takav tretman.

"Mama je mene i sestru vaspitala uz moto: nikad ne zavisi od muškarca. Trebalo mi je da se prilagodim na supruga koji se želi da se brine za mene, jer sam ja bila toliko naviknuta da se brinem za sve druge. Hvala bogu da imam muškarca koji me iskreno voli, voli moju decu i uviek mi je podrška", rekla je Deniz.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs