Ljubav na prvom mestu

Veličina im nije najbitnija: Poznati muškarci i njihove krupnije žene (FOTO)

U Holivudu postoji nepisano pravilo da poznati zgodni muškarci moraju da budu u vezi sa nekom mršavom i podjednako zgodnom lepoticom. Međutim, ne pridržavaju se sve holivudske zvezde toga, pa su neki od njih u ljubavi sa ženama koje nemaju poželjan opšteprihvaćen oblik tela
Vip priča
23:24h Autor:
Veličina im nije najbitnija: Poznati muškarci i njihove krupnije žene (FOTO)
Foto: Reuters

Oni su slavni, bogati, duhoviti, neki od njih su miljenici žena širom sveta. Mogli bi da budu u vezi sa najatraktivnijim lepoticama manekenskog stasa, ali izabrali su punije lepše polovine, koje su, prema njihovim rečima, divne i najlepše žene na svetu. Pogledajte o kome je reč.

Pirs Brosnan

Jedan od Džejms Bondova, glumac Pirs Brosnan oženio je Kili Šej Smit 2001. godine. Iako je bila poprilično mršava kada su se upoznali 1994., njena promena figure tokom godina mu nikada nije zasmetala, pa je Kili redovna Pirsova pratilja na svim dešavanjima na crvenom tepihu.

Hju Džekmen

Kada se australijska glumica Debora Li Furnis našla na meti medijske kritike zbog svoje težine, okrenula se svom suprugu Hjuu Džekmenu za podršku. U jednom intervjuu je progovorila o njemu:

"Ako se osetim loše ili mislim da sam se zapustila, popričam sa Hjuom i on mi kaže: "Draga, ti si prelepa!" Pretpostavljam da kada volite nekoga, ta osoba vam uvek izgleda lepo", izjavila je glumica i dodala:

"On nikada nije rekao da sam se ugojila ili da ne izgledam dobro, nikad! Veoma sam blagoslovena jer imam muža koji uvek vidi samo najbolje u meni", zaključila je Debora.

Ovde saznajte koji su saveti Hjua Džekmena za savršen brak.

Ben Falkone

Glumac Ben Falkone koji se pojavio u filmovima "Deveruše" i "Šta da očekujete dok čekate bebu" oženjen je glumicom Melisom Mekarti. Par je bio u dugogodišnjoj vezi pre nego što su se venčali 2005. godine, a sada imaju dve ćerke i deluju kao skladan par.

Semjuel L. Džekson

Poznati glumac Semjuel L. Džekson oženio se 1980. godine La Tanjom Ričardson i imaju ćerku Zoe. La Tanja se takođe bavila glumom dok nije rodila devojčicu, a pojavila se u filmovima "Lovci na begunce" ("U.S. Marshals") i "The Fighting Temptations". Pravo je čudo kako su njih dvoje opstali sve ove godine, jer su takvi brakovi u Holivudu prava retkost.

Džefri Arend

U ovom slučaju, odskakanje od holivudskog pojma lepote uopšte nije loša stvar. Naprotiv, mnogi smatraju da glumica Kristina Hendriks izgleda toliko dobro da bi ostale poznate dame trebalo da se postide svog mršavog izgleda.

To verovatno misli i njen suprug, mršavi i simpatični Džefri Arend, o svojoj seksi supruzi sa svim ženskim oblinama. Par se venčao 2009. godine, a Kristina potpuno zaljubljeno govori o Arendu kao "staromodnom, nežnom i divnom".

Nik Kenon

Poznata nagrađivana pevačica Maraja Keri se tokom svog života često borila sa viškom kilograma. To, međutim, nije imalo nikakvog uticaja na voditelja Nika Kenona. Upoznali su se 2005. godine, a venčali 2009. posle samo šest nedelja zabavljanja. Šta on kaže o svojoj punačkoj supruzi: "Ona je još uvek jedna od najlepših žena na svetu!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs