Svet je bio u šoku

Snažna munja udarila u avion sa Kejt i Vilijamom unutra

Konačno je otkriveno zašto su se planovi za povratak promenili

Vip priča
15:16h Autor:
Snažna munja udarila u avion sa Kejt i Vilijamom unutra
Foto: Profimedia

Turneju britanskog princa Vilijama i Kejt Midlton po Pakistanu javnost je budno pratila i retko koji detalj mediji nisu uspeli da otkriju i objave.

Dan pred povratak u London, planirano je bilo da se kraljevski par vrati iz Lahora u Islamabad, ali su u ipak proveli još jednu noć u Lahoru, a napokon se oktirlo i zašto - slobodno možemo da kažemo da su im životi bili ugroženi!

Naime, Vilijam i Kejt su se zajedno sa predstavnicima medija zaputili u prestonicu Pakistana kraljevskim avionom, ali ih je uhvatilo strašno nevreme. Let koji je trebalo da traje 25 minuta, konačno se završio nakon puta dva sata, nakon što je pilot konačno uspeo da prizemlji letelicu.

Jedna od novinarki koja je putovala ovim letom sa kraljevskim parom objavila je detalje na Tviteru:

"Velike munje, gromovi i bljeskovi na letu zajedno s Kejt i Vilijamom. Prolazili smo kroz strašnu oluju. Dva puta smo pokušali da sletimo, ali nismo uspeli. Zbog svega smo se vratili u Lahore."

Mediji pišu da jedno krilo aviona oštetila snažna munja i izazvala jake turbulencije, a navodno se avion u jednom trenutku okrenuo naopačke. Pilot je dva puta pokušavao da sleti na najbližu pistu, ali nije uspeo, pa je konačno uspostavio kontrolu nad letelicom i vratio se nazad.

Leticija od Španije potpuno skrenula s puta: U tesnom korsetu se hvalila golim, mišićavim leđima! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs