emotivno i predivno

Porodična priča Nataše Vojnović: Lekari joj nisu davali šanse da će da zatrudni, ali desilo se čudo!

Srpski supermodel svetskog glasa otkriva koliko joj se život promenio otkako je postala majka

Vip priča
17:44h Autor:
Porodična priča Nataše Vojnović:  Lekari joj nisu davali šanse da će da zatrudni, ali desilo se čudo!
Foto: Kurir/Marina Lopičić

Nataša Vojnović (39) je verovatno najuspešniji srpski top model svih vremena.

Svojom autentičnom lepotom opčinila je svet i ostvarila uspešnu svetsku karijeru.

Nataša je rođena u Brčkom u Bosni i Hercegovini, odakle je kao dvanaestogodišnjakinja iz pakla rata kao izbeglica sa roditeljima prebegla u Beograd kod tetke.

Njen život dobio je potpuni smisao rođenjem ćerkice Gore posle 7 godina ljubavi sa Beograđaninom Milanom Boškovićem, velikim zaljubljenikom u ekstremne sportove.

Ali put do ostvarenja najveće životne uloge bio je posut trnjem. Naime, lekari su joj davali male šanse da može da zatrudni. To saznanje je ovom paru teško palo, ali nisu odustajali.

Otišla iz Srbije i osvojila svet: Gde je danas i šta radi jedna od naših najlepših manekenki! (FOTO)

foto: Profimedia

"Znala sam da moram da usporim, da manje radim i putujem. Trebalo je da se opustim. Odrekla sam se kafe, slatkiša i svega što me je ubrzavalo. Otišla sam na Havaje mesec dana, završila školu za učitelja joge. Posle 200 sati joge, uradila sam test za trudnoću. I nismo očekivali čudo", rekla je Nataša.

Čudo se, ipak, desilo test je bio pozitivan. Devet meseci kasnije u Njujorku ova harizmatična i hrabra žena na svet je donela ćerku Goru kojoj je dala ime po svojoj pokojnoj majci Gorici.

Na premijeri filma, glumce niko nije ni pogledao: Za sve je ONA kriva! (FOTO)

foto: Kurir/Marina Lopičić

"Moja mama je bila divan roditelj. Ona je na krštenju dobila ime Gorica, njoj se nije dopadalo, pa ga je kasnije promenila u Nada. Ali ja sam joj davno, još pre devet godina, rekla da ću, ako je ikada dobijem, kćerku nazvati Gora. I jesam, a od kada sam se ostvarila kao mama, najbliža sam svojoj majci. Stvorio se taj za mene toliko željeni krug: majka, ja i Gora, pa tetke i sve druge divne žene iz moje porodice", ispričala je Nataša.

Nijednog trenutka se nije dvoumila da li da doji svoju bebu.

" Kada sam se porodila, rekli su mi da ne moram da dojim. Nisam ih poslušala, naravno. Iako ima sedam meseci, Gora još sisa. To je sasvim normalno. Radim ono što je najbolje za bebu, a majčino melko svakako to jeste.

Iako sa svojim izabranikom uživa u ljubavi sedam godina, Nataša još uvek ne razmišlja o braku.

"Ne žurimo. Miljan mi je to predlagao, ali srce je važnije od papira. Svakako ćemo to jednom uraditi. Možda kada budemo imali 70 godina. To bi bilo lepo, krunisati vezu posle mnogo zajedničkih godina, a ne na početku, i onda se raspasti sa osmehom", zaključila je manekenka.

Ivana Stanković (45) za Stil o lepoti, modelingu i susretu sa Džulijom Roberts: Ovo je moj recept za mladolikost!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs