Venčanje zakazano

Udaje se Suzana Mančić (60): Posle 16 godina veze, svadba u Veneciji!

Vreme je da se udam, ushićeno je rekla voditeljka
Celebrities
14:08h Autor:
Udaje se Suzana Mančić (60): Posle 16 godina veze, svadba u Veneciji!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Suzana Mančić (60) konačno će se udati za verenika Simeona Ocomokosa (67), s kojim je 16 godina u vezi. Venčanje je zakazano za 31. mart u Veneciji.

Suzana i njen čuveni Simica zavetovaće se jedno drugom u pravoslavnoj crkvi, a ceremoniji stupanja u brak prisustvovaće kumovi i njene ćerke. Nakon ceremonije venčanja mladenci će se provozati gondolom po Kanalu Grande, a zdravicu će imati u palati Griti.

Mančićeva ne može da dočeka dan kada će ponovo stati pred oltar, pa nije mogla da sakrije nestrpljenje i radost kada smo kontaktirali s njom.

Suzana Mančić razbesnela Srbe: Treba mi 2.000 evra da preživim mesec!

"Vreme je da se udam!", ushićeno je rekla voditeljka i dodala da se nakon venčanja neće preseliti kod budućeg supruga u Grčku.

"Za sada se ništa neće promeniti jer "Suzanin izbor" ne može da se radi sam od sebe, a i Natalija je još na studijama. Ćerke se raduju mom venčanju posle toliko godina, biraju za majku stajling, a ja samo vičem: Ništa komplikovano, molim vas. Nosiću nešto između venčanice i elegantne haljine. Treba ući u gondolu i ne potonuti u Kanalu Grande", rekla je loto devojka.

Lidija Vukićević na svom venčanju 1991. godine: Kao da ni dan nije prošao! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs