Znao je da ceni veliku čast

Svetski poznati pevač posvetio pesmu Novaku Đokoviću: Gde si, brate? (VIDEO)

Kada je Sil saznao da je među okupljenom masom i teniski broj jedan, nije propustio da pozdravi Srbina i tom prilikom Đokoviću i njegovoj supruzi Jeleni posvetio pesmu
Celebrities
15:52h Autor:
Svetski poznati pevač posvetio pesmu Novaku Đokoviću: Gde si, brate? (VIDEO)
Foto: Profimedia

Najbolji svetski teniser Novak Đoković sa suprugom Jelenom prisustvovao je koncertu poznatog američkog muzičara Sila, koji im je posvetio pesmu "Kiss from a rose".

Novak se nalazi u španskom letovalištu Marbelji, gde odmara do početka Olimpijskih igara u Riju. Najbolji srpski teniser nije propustio priliku da prisustvuje nastupu poznatog američkog pevača Sila, koji je održao mini koncert u jednom eksluzivnom hotelu u Marbelji.

Đokovići ponovo na okupu: Jelena stavila tačku na zlobne komentare o njenom braku (VIDEO)

Kada je popularni kantautor saznao da je među okupljenom masom i teniski broj jedan, nije propustio da pozdravi Srbina i tom prilikom Đokoviću i njegovoj supruzi Jeleni posvetio pesmu, veliki hit "Kiss from a rose".

Odmor u Španiji: Novak sa Stefanom uživa na plaži! (FOTO)

"Znate šta sam čuo? Čuo sam da je Novak Đoković ovde u dvorani. Gde si, brate?" pitao je Sil tražeći tenisera po dvorani, nakon čega je cela publika aplauzom pozdravila našeg tenisera.

"Danas sam bio u teretani i neko mi je rekao da i Novak vežba tamo. Onda sam išao to da vidim. Nije to ništa strašno, on je samo najbolji teniser na svetu", našalio se pevač.

"Ne razumete, nije on samo udarao lopticu. Svaka je pogađala unutar linije. To se valjda događa kada si najbolji teniser sveta", rekao je publici.

Đokovići svojom skromnošću oduševili Engleze: Evo šta rade u Londonu! (FOTO)

"Bilo mi je zadovoljstvo gledati te kako vežbaš. To je nešto što ću ispričati svojim unucima. Velika čast mi je što si večeras ovde. Hvala ti na svemu", rekao je oduševljeni Sil:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs