Preslatka je

Svet upoznao malenu britansku princezu: Ovako je protekao njen prvi dan! (FOTO, VIDEO)

Tokom samo 10 časova od dolaska na svet, malena još uvek neimenovana princeza imala je buran dan
Celebrities
18:56h Autor:
Svet upoznao malenu britansku princezu: Ovako je protekao njen prvi dan! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Tek što se rodila, a nova britanska princeza već je imala buran dan! Naime, nakon samo 10 sati od porođaja, Kejt Midlton je sa suprugom, princom Vilijamom, izvela ćerku iz porodilišta!

Fanovi poludeli od čekanja kraljevske bebe: Kejt Midlton kao Bogorodica! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kejt je u porodilište bolnice Sent Meri primljena u subotu, oko 6:30 ujutro, da bi već u 8:34 na svet donela zdravu devojčicu, težine 3.700 grama. I ponosni tata, princ Vilijam, je prisustvovao porođaju, a suprugu je napustio samo kada je išao po svog sina, princa Džordža.

5 stvari koje niste znali o britanskoj kraljevskoj porodici: Bizarni običaji na porođaju!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bilo je to prvo pojavljivanje malenog princa u javnosti od prošlog aprila, tokom kojeg je sa roditeljima boravio u Australiji i na Novom Zelandu, u okviru zvanične posete.

Čekajući drugu kraljevsku bebu: 7 neodoljivih situacija sa princom Džordžom! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Obučen kao i tata u belu košulju i plavi džemper da bi upoznao svoju mlađu sestru, Džordž je u početku delovao zbunjeno zbog mnogobrojnih fotografa, snimatelja i novinara koji su izveštavali sa mesta dešavanja. Ali, ubrzo ga je tata odobrovoljio i zajedno su mahanjem pozdravili prisutne, što je naišlo na sveopšte oduševljenje.

Ubrzo nakon prvog predstavljanja njihove ćerke javnosti, princ Vilijam i Kejt Midlton su držeći se za ruke ponovo izašli iz porodilišta, da bi se oko 19 časova sa princezom u nosiljci uputili ka automobilu koji ih je čekao.

Davnog 15. septembra 1984: Kako je princ Vilijam reagovao na Harijevo rođenje! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Za prvo pojavljivanje nakon porođaja, Kejt je obukla svilenu haljinu sa žutim cvetićima dizajnerke Dženi Pekam, inače jedne od vojvotkinjinih omiljenih kreatora. Uz nju je nosila visoke potpetice u boji kože, a imala je i perfektnu frizuru i šminku.

Tokom samo 10 časova od dolaska na svet, malena (još uvek neimenovana) princeza imala je buran dan, iako ga je dobrim delom prespavala. Već prvo veče je povela kod kuće, u Kensingtonskoj palati, dokle ju je dovezao lično tata Vilijam.

Kejt Midlton upoznala Vilijamovu stariju sestru: Dajana i Čarls krili da imaju ćerku?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Za nekoliko dana, princeza će sa roditeljima da ode na njihovo imanje u Norfolku, da bi se sklonili od znatiželjnih pogleda i paparaca.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Inače, u čast tek nove princeze, najpoznatiji delovi Londona, među kojima je i Tauer bridž, bili su osvetljeni roze reflektorima!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

A toranj britanskog Telekoma tokom jučerašnjeg dana slao je poruku: "Devojčica je!"

Ono zbog čega je cela Britanija slavila dolazak ove kraljevske prinove na svet je između ostalog i to što je svojim rođenjem promenila istoriju! Naime, ona je sada 4. u nizu za nasleđivanje britanskog prestola, iza dede Čarlsa, oca Vilijama i brata Džordža. Za razliku od dosadašnje tradicije, moći će da nosi krunu iako je žensko. Njena prabaka, kraljica Elizabeta na presto je došla samo zato što njen otac, kralj Džordž nije imao muške potomke.

Inače, dobro raspoložena kraljica Elizabeta je tokom jučerašnjeg dana bila u zvaničnoj poseti Jorkširu, na severu Engleske, a od glave do pete je bila obučena u roze, u čast rođenja svoje praunuke.

Princ Filip o danima nakon Dajanine smrti: U pismu otkriveno šta je najviše pogodilo porodicu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs