Smrtonosni virus

Svet u šoku: Popularna pevačica umire?

Još krajem osamdesetih dijagnostikovan joj je Epstejn-Barov virus, vrsta herpesa, koja može da uzrokuje otkazivanje organa i nekoliko vrsta raka
Celebrities
18:50h Autor:
Svet u šoku: Popularna pevačica umire?
Foto: Profimedia

Kako pišu mnogi strani mediji, legendarna pevačica Šer boluje od smrtonosnog virusa, a da stvar bude teža ona u ovom teškom momentu ne kontaktira sa porodicom.

Porodica joj je okrenula leđa, deca godinama ne razgovaraju sa njom, a organi joj polako otkazuju, jedan po jedan.

Naime, sedamdesetogodišnja Šer se još osamdesetih godina zarazila opasnim virusom, koji je tek pre nekoliko meseci počeo da uzima danak i pevačicino zdravstveno stanje je sve gore.

Još krajem osamdesetih dijagnostikovan joj je Epstejn-Barov virus, vrsta herpesa, koja može da uzrokuje otkazivanje organa i nekoliko vrsta raka.

Najbogatija pevačica na ivici propasti: Izjeda je opaka bolest, organi otkazuju, ostala bez dinara!

"Bila sam stalno bolesna, skoro da me je ubila upala pluća. Lekari su mi prvo govorili da sam luda i da preterujem, ali ipak su otkrili da sam teško bolesna", otkrila je pevačica.

Svi njeni obožavaoci pogođeni su ovim vestima pa su joj putem društvenih mreža uputili reči podrške. Danas je Šer u najgoroj situaciji koja ju je ikada zadesila - zdravlje joj je narušeno, a nema kome da se obrati osim nekolicini prijatelja.

Iako ima dvoje dece, američki mediji odavno pričaju da je s njima u jako lošem odnosu, isto kao i sadva bivša muža.

Zbog ove fotografije svi mediji su preneli vest: Anđelina Džoli umire?! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs