Veridba

Ceca: Veljko se nije verio, prsten je božićni poklon!

Veljko Ražnatović je poklonio prsten svojoj devojci Maši, pa je na društvenoj mreži podelio informaciju da je veren, ali Ceca to demantuje
Šuška se
07:24h Autor:
Ceca: Veljko se nije verio, prsten je božićni poklon!
Foto: Kurir/arhiva

Iako ima samo 17 godina, sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović ne smatra da je mlad da bi stao na ludi kamen, pa se tako u sredu uveče verio sa svojom devojkom Mašom (17) i tom prilikom joj poklonio prelepi prsten sa skupocenim kamenom.

Naime, Veljko je na društvenoj mreži Fejsbuk napisao da se posle mesec dana zabavljanja verio sa ćerkom Zvezdana Terzića, predsednika OFK Beograd, i najavio da će ona uskoro postati gospođa Ražnatović.

- Veljko i Maša su toliko zaljubljeni da se vere svakih pet minuta,- uz osmeh je rekla Ceca i otkrila da je birala prsten za Terzinu ćerku.

- Išla sam sa Veljkom da za Mašu izaberemo prsten, koji joj je dao kao božićni poklon. Mogu vam reći da joj prsten lepo stoji, a i ona je prelepa mlada devojčica. Ja im želim da još dugo budu zaljubljeni i da se vole kao i do sada. Da se ta veridba desila, pa valjda bih ja bila među prvim zvanicama, - vidno raspoložena izjavila je Ražnatovićeva.

Inače, Veljko ne krije da je ludo zaljubljen u Mašu, a u prilog tome ide i informacija da je svoju devojku doveo na slavu i tada je predstavio porodici i prijateljima. Na društvenim mrežama ne prestaje da je obasipa komplimentima, dok na sve strane kači zajedničke fotografije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs