Posle tri godine veze s fudbalerom

Krije ga kao zmija noge: Sofija Milošević ima novog dečka?

Tek je raskinula sa Ademom Ljajićem, pa nije želela da se išta sazna

Šuška se
Autor:
Krije ga kao zmija noge: Sofija Milošević ima novog dečka?
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Nekoliko dana nakon što je odjeknula vest da su Sofija Milošević i fudbaler Adem Ljajić raskinuli, manekenka se našla u društvu drugog muškarca, prenosi Glossy. Naime, Sofija je spažena u društvu novog dečka ispred jednog restorana. Ona ga je čvrsto držala za ruku i nije se odvajala od njega. Očigledno je da nije mnogo marila za poglede i mišljenja prisutnih.

"Ona ne želi da se sazna da već ima novog partnera. S obzirom na to da je tek nedavno procurila informacija da je ostavila Adema, želela je da ostavi utisak fine i smerne devojke. Znate već kakav je narod i šta će sve da se priča ako se sazna da je već našla novog dečka", kaže anonimni izvor za Alo.

Sofija Milošević bila je u vezi s fudbalerom Ademom Ljajićem skoro tri godine. Zajedno su živeli u Italiji i iako su svi mislili da će se venčati, izgleda da Sofija ipak nije bila spremna da se uda za fudbalera. A ko je novi izabranik manekenke, još uvek je nepoznato.

"Reč je o mladiću koji je donekle javna ličnost, međutim ona to krije kao zmija noge. Iako često izlaze zajedno, on je vodi na ručkove i večere, ali tada se pretvaraju da su samo prijatelji kako niko ništa ne bi posumnjao", zaključuje izvor.

Kraljevski par se povukao od očiju javnosti, ali Megan priznala: Imamo jasne planove za moju trudnoću!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs