Ljubav poznatih

Kortni Koks uživa u ljubavi sa mlađim dečkom

Kortni Koks se uživela u ulogu Kugarke iz najnovijeg filma u kojem juri mlađe muškarce jer je njen novi dečko, u privatnom životu punih 12 godina mlađi od nje
Šuška se
19:34h Autor:
Kortni Koks uživa u ljubavi sa mlađim dečkom
Foto: AP

Kortni Koks svi pamtimo po ulozi u seriji "Prijatelji", ali izgleda da je ona pod uticajem njenog novog projekta “Kuguar taun" u kojem razvedena "juri" mlađe muškarce.

Bilo da je pod uticaje pomenute serije ili nečega drugog, popularna glumica se ovih dana zabavlja sa irskim muzičarem Džonijom MekDejdom, od kojeg je starija čak 12 godina.

Prema pisanju američkih tabloida, Kortni i Džoni zabavljaju se već izvesno vreme, ali su svoju romansu uspešno krili. Do sada. Ipak, rešili su da se konačno "razotkriju", i to na zabavi koju je priredila Kortnina prijateljica i koleginica Dženifer Aniston.

Na zabavu koju Dženifer tradicionalno organizuje svake godine pred Božić, Kortni i njen momak Džoni stigli su istim automobilom, i celo veče se nisu razdvajali, te je i laičkom oku bilo jasno da su u ljubavi.

Džoni MekDejd i Kortni još uvek ne žele da javno govore o svojoj vezi, ali ukoliko je verovati izvorima bliskim ovom paru, njih dvoje su naprosto ludi jedno za drugim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs