Biogrfija koja diže prašinu

Novi detalji o braku Donalda i Melanije Tramp: Ona mu je samo trofej!

Još tri dana je ostalo do izlaska nove knjige "Fire and Fury: Inside the Trump White House", zbog koje se već danima u Beloj kući, ali i u porodici američkog predsednika Donalda Trampa ne spava. Nakon što su u javnost procureli detalji poput onih da Ivanka Tramp pretenduje na mesto američke predsednice, a Donald Tramp, u strahu da ga ne otruju, najradije jede u poznatom lancu brze hrane, sada su se pojavili i novi podaci

Šuška se
12:34h Autor:
Novi detalji o braku Donalda i Melanije Tramp: Ona mu je samo trofej!
Foto: Profimedia

Ovoga puta fokus je na disfunkcionalnom braku Donalda i Melanije Tramp. Autor knjige, Majkl Volf otkriva da su supružnici, tokom predsedničke kampanje, imali periode kada danima nisu komunicirali, iako su živeli zajedno u luksuznom penthausu u Trump Tower-u.

"On i Melanija proveli su dosta malo vremena zajedno. Ona često nije ni znala gde se on u kom trenutku nalazi, niti se time zamarala", napisao je Volf i dodao da se nije interesovala ni za njegov posao.

Kako su se upoznali Melanija i Donald Tramp: Za sve je kriv jedan susret u Ljubljani! (FOTO)

foto: Profimedia

Njihov brak i odnos bili su itekako zbunjujući za svakog ko je bio deo Trampove kampanje, ali, sudeći po Trampu, to na kraju nije umanjilo njegov uspeh i pobedu. Milioner, koji iza sebe ima već dva propala braka, s Ivanom Tramp i Marlom Mejpls, navodno je svojim prijateljima rekao da je napokon našao savršenu formulu za brak - svako radi šta mu odgovara.

Volf dodaje da je američki predsednik često govorio o svojoj supruzi iza njenih leđa, kada ona ne bi bila prisutna. Često ju je ponosno, ali s dozom ironije, nazivao svojim "trofejom".

Razvod od Trampa joj doneo milione: Ivanu je Donald prvu voleo! (FOTO)

foto: Profimedia

"On ne može da prestane da se divi njenoj lepoti, pa čak i kada su u društvu drugih, što njoj ponekad stvara neprijatnosti."

Tako su mnogi mislili, kada je New York Post objavio nage fotografije prve dame, koje je snimila na početku svoje karijere, da je upravo sam Tramp krivac za to, odnosno da ih je on pustio u medije.

Iako možda mnogi i ne misle tako, Tramp se, čini se, itekako trudi da treća supruga to i ostane, a iako s njom ne deli sve informacije i detalje, rado joj kupuje skupocene poklone da bi je razmazio.

Upoznajte Tifani Tramp: Zbog ovoga Donald nije ponosan na drugu ćerku! (FOTO)

Sve vezano za knjigu, Donald Tramp demantuje, a putem Tvitera jasno je dao do znanja da autoru iste nikada nije dopustio ulazak u Belu kuću, a kamoli da je razgovarao s njim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs