Burna nedelja za lepu glumicu

Obe su imale besprekoran stajling, ali je Kejt u ovome mnogo bolja: Megan još dosta treba da uči! (FOTO)

Svetska javnost budno prati svaki korak buduće supruge princa Harija

Šuška se
Obe su imale besprekoran stajling, ali je Kejt u ovome mnogo bolja: Megan još dosta treba da uči! (FOTO)
Foto: EPA / Stringer

Galama oko prisustvovanja Megan Markl božićnoj misi britanske kraljevske porodice ne jenjava već treći dan, i to sa razlogom - ipak je ona prva verenica koja je prisustvovala ovoj proslavi. Pre nje, prema strogim pravilima ove monarhije, samo supružnici su mogli da budu na misi u Sandringamu i kasnije kod kraljice na ručku i opuštenom druženju.

Svetski mediji pomno su ispratili sve u vezi sa verenicom princa Harija, od toga kako se obukla, kako je delovala u društvu svoje buduće jetrve Kejt Midlton (s obzirom da su se po prvi put zajedno pojavile u javnosti), ali i do toga kako je pozdravila kraljicu Elizabetu, kada se ona, po tradiciji, pojavila poslednja ispred crkve Svete Marije Magdalene, pred sam početak mise.

3 najintimnije tajne princa Harija i Megan Markl: Otkriveno kakav je njihov odnos zaista! (FOTO)

foto: EPA / Stringer

I dok su svi sa oduševljenjem komentarisali izgled buduće vojvotkinje, jedna stvar joj se ipak zamera. Naime, baš u trenutku kada je kraljica Elizabeta izašla iz automobila, Kejt i Megan su po protokolu kleknule, a mnogi su primetili da je Kejt bila potpuno samouverena u iskazivanju poštovanja prema kraljici na taj način. Za razliku od nje, Megan je delovala zbunjeno i pomalo nespretno.

Klanjaće se čak i Kejt Midlton: Kraljevska pravila koja će Megan Markl morati da poštuje!

foto: AP / Alastair Grant

Ipak, nema sumnje da će sada već bivša glumica, tokom mnogobrojnih susreta sa Elizabetom koji joj tek predstoje, naučiti kako da na pravilan način pozdravi britansku vladarku, koja joj je očigledno veoma naklonjena.

Uvek nešto krene po zlu: Neprijatni trenuci sa kraljevskih venčanja! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs