ne ide

Brak Dženifer Aniston se raspada: Par već tri meseca živi odvojeno! (FOTO)

Šuška se
09:38h Autor:
Brak Dženifer Aniston se raspada: Par već tri meseca živi odvojeno! (FOTO)
Džastin Teru i Dženifer Aniston, Foto: Profimedia

Kako prenose strani mediji, brak glumice Dženifer Aniston i njenog kolege Džastina Teru trenutno stoji na klimavim nogama. Izgleda da oni već više od tri meseca ne živi zajedno i da su tada počele “nevolje u bračnom raju”.

Naime, Džastin radi na snimanju filma "On the Basis of Sex" u Montrealu, kao i na Netflixovoj seriji "Maniac" koju snima u Njujorku. Međutim, kada ima posla u Velikoj jabuci, kako otkriva izvor, on ni tada ne živi sa Dženifer već u svom stanu u Grinič Vilidžu.

Intimna fotografija: Džastin Tero čestitao godišnjicu braka Dženifer Aniston (FOTO)

Објава коју дели Faniston (@jenniferjaniston) дана

Dobar prijatelj glumca objašnjava kako je brak poznatog para zapao u krizu pre nekog vremena, ali da su uspešno u javnosti održavali sliku srećnog para.

Dženifer voli da živi u Los Anđelesu, a Džastin u Njujorku gde najviše voli da provodi vreme. Oko toga se najviše svađaju. Glumica ne voli klimu i vreme u Velikoj jabuci i ide joj na živce gužva i saobraćaj – tvrdi izvor.

Iako je Dženifer odlučila da uradi sve kako bi spasila brak, s obzirom na česte svađe izgleda da joj to baš neće poći za rukom.

Dženifer Aniston i Riz Viterspun zajedno na malom ekranu: Serija koja se ne propušta!

Објава коју дели Faniston (@jenniferjaniston) дана

Podsećamo, Dženifer ​​​​​​​i Džastin su zajedno od 2012. godine, a letos su proslavili drugu godišnjicu braka i razmenili romantične čestitke na društvenim mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs