Pronašla sreću?

Srce joj osvojio britanski bogataš: Anđelina Džoli se udaje po četvrti put?

Reč je o biznismenu sa kojim je glumica, navodno, u vezi još od početka godine

Šuška se
Autor:
Srce joj osvojio britanski bogataš: Anđelina Džoli se udaje po četvrti put?
Foto: Reuters / Mario Anzuoni

Otkad su se Bred Pit i Anđelina Džoli rastali, mediji ih iznova i iznova spajaju s brojnim slavnim ličnostima, mahom kolegama, piše Glossy.

Tako je Bred navodno bio u vezi sa Sijenom Miler, Kejt Hadson, Šarliz Teron, Selenom Gomez i Elom Purnel, dok je Anđelina spajana, između ostalih, sa Džerardom Letom. Međutim, najnovija vest ne pominje nijedno određeno ime, ali je, ako je istinita, veoma je važna: Anđelina se, kako pišu američki mediji, uskoro udaje!

Još u aprilu, magazin In Touch objavio je da Anđelina i njen dečko, kojeg krije od javnosti, planiraju venčanje i da je ovo iznenadilo Breda. Ipak, mediji su uspeli da saznaju ponešto o njenom misterioznom dragom...

Pre 30 godina, kad niko nije znao za njega: Bred Pit u filmu sa Goricom Popović i Milenom Dravić! (VIDEO)

foto: Profimedia

Kako pišu američki mediji, Anđelinino srce osvojio je ugledni britanski bogataš, filantrop i biznismen, a navodno je to muškarac o kome se spekulisalo i pre šest meseci. Par je navodno u vezi od početka 2017, ali do sad nisu viđeno zajedno. Mediji tvrde da je razlog za skrivanje - Bred Pit.

"Krije ga. Sve je veoma tajnovito. Ali ako Bred bude nesrećan kad sazna, to joj ne smeta", rekao je izvor blizak glumici. Budući da je do sad bila udata za glumce Bilija Boba Tortona, Džonija Lija Milera i Breda Pita, ukoliko su glasine istinite, ovo će biti Anđelinin četvrti brak.

Savršena uniforma poslovne žene: Kombinacija Anđeline Džoli koja skida kilograme! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs