Žao mu je

Olakšao dušu: Poznati glumac nežnim rečima rasplakao bivšu suprugu! (FOTO)

Otkriveni detalji izvinjenja koju je slavni glumac uputio bivšoj supruzi

Šuška se
16:59h Autor:
Olakšao dušu: Poznati glumac nežnim rečima rasplakao bivšu suprugu! (FOTO)
Bred Pit i Dženifer Aniston, Foto: Profimedia

Vilijam Bredli Pit, poznatiji kao Bred Pit, nakon razvoda od Anđeline Žoli vredno radi na sebi, tako barem tvrde oni koji ga poznaju.Navodno je prestao piti i pušiti marihuanu i pokušava svoj život dovesti u red.

Bred je odlučio ispraviti neke stvari iz prošlosti, pa se tako želi izviniti ljudima iz svoje blizine koje je možda nekada povredio.

Prva na tom popisu svakako je bila bivša supruga Dženifer Aniston sa kojom je Bred bio u braku od 2000. do 2005. godine kada je na snimanju filma "Mr. & Mrs. Smith" upoznao Anđelinu i ostavio Dženifer. Njegovo izvinjenje je već poznato javnosti, ali sada je poznato više detalja.

Čini se kako se Bred zbog toga iskreno kaje, a izvor blizak glumcu kaže, "Bio je odlučan izviniti se za sve što je Dženifer zbog njega prošla i preživela, pa je baš to i uradio. To je bio najintimniji razgovor koji su Bred i Džem ikada vodili.

Dostigli su novi nivo bliskosti."

Isti, neimenovani izvor, za strane medije otkrio je i to kako je izvinjenje delovalo na Dženifer, "Preplavile su je emocije. Ogorčenost i bol koje je godinama potiskivala isplivali su na površinu. Bilo je to previše za nju pa se slomila i rasplakala. Bred joj se ispričao što za vreme braka nikada nije bio uz nju kada joj je to najviše trebalo. Izrazio je žaljenje i zato što je većinu vremena bio zaokupljen samim sobom i mrzovoljan. Rekao joj je i to kako mu je žao što ju je ostavio zbog Anđeline."

Stiglo izvinjenje nakon 12 godina, Dženifer Aniston u šoku: Bred Pit moli za oproštaj!

foto: Profimedia

Ako je verovati izvoru, Bred i Dženifer sada su u dobrim odnosima, a ona je u srećnom braku sa Džastinom Teroom od 2015. godine. Bred i Anđelina navodno su se sreli prvi put nakon što su 10 meseci komunicirali isključivo putem posrednika kako bi još jednom pokušali spasiti odnos, ali i brak najpre zbog dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs