Vrlo galantno

Princ Vilijam očigledno ne mari za praznoverje: Evo šta je poklonio Kejt! (FOTO)

Većina poklona, osim novčane vrednosti, ima i vrlo važnu sentimentalnu stranu
Šuška se
15:30h Autor:
Princ Vilijam očigledno ne mari za praznoverje: Evo šta je poklonio Kejt! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kao svaki brižan i pažljiv suprug, tako i princ Vilijam svojoj Kejt kupuje prelepe poklone. Neretko se u mnoštvu poklona nađe i skupoceni nakit.

Osim što imaju veliku novčanu vrednost, Vilijam se gotovo uvek pobrine da pokloni imaju i onu sentimentalnu stranu. Pa je tako većina njegovih darova pažljivo birana.

Beba br.3: Da li se Kejt šali ili uskoro možemo očekivati još jednu prinovu u kraljevskoj porodici?

Foto: Reuters / Britta Pedersen
Foto: Reuters / Britta Pedersen

Sentimentalno drago kamenje

Još na početku veze sa princom Vilijamom, na ruci Kejt Midlton mogli smo da vidimo poseban prsten koji i dan danas rado nosi. Ono zbog čega je taj komad nakita zaista poseban je to što je napravljen od kombinacije dva draga kamena, kristala granata koji simbolizuje mesec u kojem je ona rođena, te bisera koji je simbol meseca u kojem je rođen princ.

Verenički prsten

Verenički prsten kojim je Vilijam isprosio ruku Kejt Midlton nekada je pripadao njegovoj majci, princezi Dajani. Prsten je napravljen od četrnaest dijamanata koji okružuju dvanaestokaratni safir u sredini. Iako je Hari trebalo da uzme prsten, a Vilijam poznati Kartijerov sat koji je Lejdi Di jako često nosila - zamenili su se kada je počela priča oko veridbe starijeg naslednika.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Venčani prsten

Kad je Kejt Midlton zvanično postala Vojvotkinja od Kembridža, te nova članica britanske kraljevske porodice, uz važan verenički prsten na njenoj ruci našao se i zlatni prsten napravljen od velškog zlata koje pripada njihovoj porodici već dugi niz decenija.

Minđuše od safira i dijamanata

Istinski ljubitelji skupocenog nakita možda su već primetili u nekim od mnogobrojnih pojavljivanja u javnosti da Kejt nosi minđuše koje su ukombinovane sa njenim vereničkim prstenom.

Kraljevska porodica lagala Dajaninog brata: Okrutno je šta su tražili od dečaka na sahrani! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kartijer sat

Iako neki smatraju da se voljenoj osobi nikada ne poklanja sat jer on simbolizuje prolazak vremena koje će zajedno provesti i ubrzi raskid, ovaj bračni par očito ne mari previše za praznoverja. Kejt je tako od supruga za treću godišnjicu braka dobila skupoceni Kartijerov sat koji na sebi ima i kamen od safira kako bi joj pristajao uz verenički prsten.

Foto: AP / Christoph Schmidt
Foto: AP / Christoph Schmidt

Dijamantski prsten za rođenje sina

Kada je 2013. vojvotkinja na svet donela njihovo prvo zajedničko dete i nasljednika, princa Džordža, na izlasku iz porodilišta fotografi su uspeli da snime kako Kejt na ruci ima novi prsten za koji se veruje da je poklon od supruga jer mu je podarila sina.

Ljubavnik princeze Dajane otkrio dugo čuvanu tajnu: Evo ko je pravi otac princa Harija! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs