Nije uspelo

Marija Kilibarda skinula burmu: Razvod nakon godinu dana braka!

Otputovala je u Ameriku da sredi misli i pripremi se za novu emisiju, kaže dobro obavešten izvor
Šuška se
21:06h Autor:
Marija Kilibarda skinula burmu: Razvod nakon godinu dana braka!
Foto: Printscreen/ Instagram/ Kilimara

Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović rastali su se posle samo godinu dana bračne zajednice, a voditeljka više ne nosi burmu. Kako "Blic" saznaje, Marija je rešila da stavi tačku na brak, a odselila se sa imanja Radmanovića, koje se nalazi u Starim Banovcima.

Naime, godinu dana od sklapanja bračne zajednice par se shvatio da ipak postoje nepomirljive razlike.

"Marija je skinula burmu koju je nosila. Otputovala je u Ameriku da sredi misli i pripremi se za novu emisiju koju vodi sa Dekijem Pantelićem. Potpuno se posvetila poslu i želi što bolje da izgura projekat. Takođe, posao joj pomaže da barem malo skrene misli sa trenutne situacije. Kada se pre nekoliko nedelja pisalo da se razvode, tada još nije ništa bilo definitivno, pa je zbog toga Marija u jednom gostovanju pokazala burmu i time stavila tačku na te priče. Sada je situacija totalno drugačija, ali mislim da ona ni ovog puta neće ništa komentarisati," kaže dalje naš izvor.

Nepomirljivost u karakterima bila je glavni okidač za razvod. Ipak, rastali su se bez teških reči, a Marija se bez burme pojavila na snimanju emisije sa Dejanom Pantelićem. Iako ju je rastanak od supruga i te kako pogodio, trudi se da njeni prijatelji i okolina ne primete da pati, zato je i navukla osmeh na lice.

Pogledajte raj u kojem živi Marija Kilibarda: Kakva idila! (FOTO)

A post shared by marija radmanovic (@kilimara) on Jun 12, 2017 at 5:54am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs